400 öğrenci daha bisikletine kavuştu

Güncelleme Tarihi:

400 öğrenci daha bisikletine kavuştu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2017 14:34

400 öğrenci daha bisikletine kavuştu

Haberin Devamı

DENİZLİ'de Merkezefendi Belediyesi'nin 5. sınıfı bitiren öğrencilere bisiklet hediyesi devam ediyor. 'Arabadan İniyoruz Bisiklete Biniyoruz' projesi kapsamında Abalıoğlu Yem Sanayi Ortaokulu'nda 5. Sınıfta okuyan 400 öğrenciye daha bisiklet hediye edildi.

Merkezefendi Belediyesi 3 yıldan bu yana 'Arabadan İniyoruz, Bisiklete Biniyoruz' projesi kapsamında her yıl 5 bin öğrenciye bisiklet hediye ediyor. Bu yıl da 5. sınıf öğrencilerine bisikletleri törenle hediye ediliyor. Abalıoğlu Yem Sanayi Ortaokulu'nda düzenlenen törenle, 400 öğrenciye daha bisiklet hediye edildi. Okul bahçesinde düzenlenen törene Merkezefendi Belediye Başkanı AK Partili Muhammet Subaşıoğlu, Okul Müdürü Mithat Sakman, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Törende konuşan Başkan Subaşıoğlu, "Merkezefendi Belediyesi olarak 3. yılını tamamlamak üzere olduğumuz Arabadan İniyoruz Bisiklete Biniyoruz Projesi'nde bu yılda sona yaklaşıyoruz.  Bu yıl da 5.sınıf öğrencilerimize bisiklet hediye etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Merkezefendi ilçemizi bu yaz bisikletleriniz ile süsleyeceksiniz. Ama lütfen kasklarımızı takmayı unutmayalım" dedi.

Konuşma sonrası, bisikletlerini alan öğrenciler birlikte pedal çevirdi.

Osman Nuri BOYACI/ DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!