4 Başkentli zirvede

Güncelleme Tarihi:

4 Başkentli zirvede
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2017 01:00

Futbolda Ankaragücü, voleybolda Ziraat Bankası ve İlbank, hentbolda da Yenimahalle Belediyesi, rakiplerini geride bıraktı. Futbolda Ziraat Türkiye Kupası’nda da iki takım gruplarında ilk sırada bulunuyor.

Haberin Devamı

Ankara değişik branşlarda bir çok takımla liglerde mücadele ederken, 4 ekip 2016 yılını zirvede bitirip, yeni yıla mutlu girdi.
İkinci Futbol Ligi Kırmızı Grupta sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Ankaragücü, 17 maç sonunda 37 puan toplarken, aynı puana sahip Gümüşhanespor’u gol averajı ile geride bıraktı. Süper Ligde ilk yarıyı 6 ve 8. sırada bitiren Osmanlıspor ile Gençlerbirliği ise Ziraat Türkiye Kupası’nda 4. hafta geride kalırken, gruplarında ilk sıraya kuruldu.
Voleybolda, Sultanlar Liginde bir, Efeler Liginde ise 3 temsilci ile mücadele eden Ankara, yıl sonu itibari ile bir takımını zirveye taşıdı. Sezona önemli transferlerle iddialı giren ve Avrupa Kupası’nda da mücadele eden Ziraat Bankası, 11 maç sonunda elde ettiği 9 galibiyet ve aldığı 2 yenilgi sonrası, tepeye çıktı.

Haberin Devamı

MELEKLER YENİLGİSİZ YÜRÜYOR

Geride kalan sezonun şampiyonu Halkbank, bu sezon istikrarsız bir grafik çizerken, ilk devreyi; 6 galibiyet ve 5 yenilgi ile 6. sırada tamamladı. Maliye Milli Piyango takımı da 6 galibiyet ve 5 beraberlik alıp, set averajı ile 5. basamakta kendine yer buldu.
Sultanlar Ligindeki tek Başkentli Halkbank ise ilk devreyi 8. sırada bitirdi.
Voleybol Birinci Liginde mücadele eden İlbank ise B Grubunda oynadığı 13 maçı da kazanıp, topladığı 39 puanla zirvede yer aldı.
Kadınlar Hentbol Süper Liginde son iki sezonun şampiyonu Yenimahalle Belediyesi, bu sezonun ilk yarısında fırtına gibi esti. Mavi-beyazlılar, ilk devre çıktığı tüm maçları kazandı ve yenilgisiz bir şekilde zirveye adını yazdırdı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!