35 yaşındaki anneyi 17 yaşındaki oğlu öldürdü

Güncelleme Tarihi:

35 yaşındaki anneyi 17 yaşındaki oğlu öldürdü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2017 18:37

Van’da eşinden boşanarak İstanbul’a gelen 35 yaşındaki Mercan Karaer, 17 yaşındaki oğlu Kenan G. tarafından pompalı tüfekle öldürüldü. Kenan G. ve olay sırasında yanında olan Mercan Karaer’in kardeşi Onur K. gözaltına alındı.

Haberin Devamı

35 yaşındaki anneyi 17 yaşındaki oğlu öldürdü
Kocasinan Merkez Mahallesinde önceki akşam saat 19.00 sıralarında boş araziden silah sesleri yükseldi. Silah seslerinin geldiği yere yönelen mahalle sakinleri 2 kişinin kaçtığını gördü. Olay yerine ulaştıklarında ise yerde kanlar içinde yaralı bir kadın yatıyor ve yardım istiyordu. Hemen polis ve sağlık ekibi çağırıldı. Adının Mercan Karaer(35) olduğu belirlenen kadın hastanede hayatını kaybetti.

Cinayet silahı pompalı tüfek olay yerinin yakınında bulundu. Asayiş Şube Cinayet Büro ve Bahçelievler Araştırma Büro ekipleri koordineli çalışma başlattı. Kamera görüntüleri ve görgü tanıklarının verdiği bilgiler doğrultusunda, Mercan Karaer’in kardeşi Onur K.(21) ve oğlu Kenan G.(17) gözaltına alındı. Polisin yaptığı araştırmaya göre; Mercan Karaer, oğlu ve kardeşi tarafından zorla evden çıkarılarak olay yerine getirildiği anlaşıldı. Mercan Karaer Van’da eşiyle yaşıyordu. Şiddetli geçimsizlik nedeniyle eşinden boşanmış ve İstanbul’a gelmişti. Temizlik şirketinde çalışmaya başlayan Mercan Karaer, yeni bir yaşam kurmaya çalışırken oğlu Kenan G. tarafından pompalı tüfekle öldürüldü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!