"35 milyonluk yedek mi olur!"

Güncelleme Tarihi:

35 milyonluk yedek mi olur
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2016 09:22

Galatasaray'la 2 yıllık daha sözleşmesi bulunan Selçuk İnan bu süreçte 35 milyon TL alacak. Teknik patron Jan Olde Riekerink ile görüşen Galatasaray yönetimi, "35 milyonluk yedek mi olur. Onu kazanmalısın" diye konuştu.

Haberin Devamı

Galatasaray'da Selçuk İnan'ın takımdaki geleceği hakkında önemli bir gelişme yaşandı.

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink'in bu sezon planlarında olmayan Sarı-Kırmızılı futbolcu için yönetim harekete geçti. Hollandalı hoca Jan Olde Riekerink'in ön libero mevkii için Tolga Ciğerci ve Nigel de Jong'u düşünmesi nedeniyle Selçuk İnan'a kulübe yolunun görünmesi yönetimi rahatsız etti.

Takvim'in haberine göre Galatasaray ile 2 yıllık sözleşmesi daha bulunan Selçuk İnan'ın bu süreçte eline 35 milyon TL'lik bir gelir geçecek. Bunu bilen Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve yöneticilerden Levent Nazifoğlu'nun Jan Olde Riekerink ile bir görüşme yaparak, "35 milyon TL'lik yedek olur mu. Selçuk İnan'ı bu takımda mutlaka oynatman gerekir" dediği gelen bilgiler arasında.

Haberin Devamı

"BİZİM SOKAĞA ATACAK PARAMIZ YOK!"

Galatasaray Sportif AŞ Yöneticisi Levent Nazifoğlu'nun bir süre önce Selçuk İnan'a sahip çıkarak onun takımın kaptanı olduğunun altını çizmesinde de bu gerçeğin yattığı ortaya çıktı.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Levent Nazifoğlu'nun Hollandalı hoca Jan Olde Riekerink'e ayrıca, "Selçuk İnan madem bu kadar yüksek para alacak onu yedek bırakmamalısın. Bizim sokağa atacak paramız yok. Kendisini yeniden kazan. Selçuk her zaman ihtiyaç duyacağımız bir oyuncu" uyarısı yaptığı belirlendi.

BAKMADAN GEÇME!