3 Aralık Dünya Engelliler Günü

Güncelleme Tarihi:

3 Aralık Dünya Engelliler Günü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2014 14:54

- AK Parti Kütahya Milletvekili Kavuncu: "Bugün engellilerimize, 'gününüz kutlu olsun' demekten daha çok şeyler söyleyecek sözümüz var diye düşünüyorum. Yüce Rabbime hamd olsun, şimdiye kadar insana hizmet etmek için bana büyük imkanlar verdi"

Haberin Devamı

KÜTAHYA (AA) - AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Kavuncu mesajında, fizik tedavi ve rehabilitasyon alanındaki mesleki faaliyetleri kapsamında, engelli bireylerin ve ailelerin yaşadıklarına yakinen tanık olduğunu bildirdi.

Engelli vatandaşlara engelsiz bir yaşam dileğinde bulunan Kavuncu, şunları kaydetti:

"Bugün engellilerimize, 'gününüz kutlu olsun' demekten daha çok şeyler söyleyecek sözümüz var diye düşünüyorum. Yüce Rabbime hamd olsun, şimdiye kadar insana hizmet etmek için bana büyük imkanlar verdi. Rehabilitasyon uzmanı olarak yaşamım engellilerin sorunları ile geçti. Onlara bir ışık, bir çare olmak, kimi zaman yaşama bağlayan bir hareket, bir yetenek kazandırmak adına çalışmalar yaptık. Bu çalışmaların yürütüleceği klinikler, tedavi merkezleri, hastaneler kurduk. Onları tedavi edecek personel, terapist, hemşire ve doktorları yetiştirdik. Üniversitelerimize bu doktorları yetiştirecek hocaları kazandırdık. Bunları bir karşılık bekleyerek yapmadık ancak hastalarımızın, yakınlarının gönlünde biz bunların karşılıklarını çokça aldık. Sadece Kütahya'da üniversite içerisinde dev bir bina rehabilitasyon merkezine dönüşüyor, ek olarak Yoncalı'da 100 yataklı bir rehabilitasyon hastanesi yatırımı aldık. Engelli kardeşlerimiz, vatandaşlarımız için yapmamız gereken buydu. Kafalarımızda ki engellerin kalkması durumunda her şey daha güzel olacak."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!