29 Ekim Kutlamaları Çelenk Sunumu İle Başladı

Güncelleme Tarihi:

29 Ekim Kutlamaları Çelenk Sunumu İle Başladı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2015 15:01

PROTOKOL

Bilecik’teki 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 92. yıl dönümü kutlama törenleri, Cumhuriyet Meydanı’nda anıta çelenk sunulması ile başladı.
Tören programı, Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Garnizon Komutanı adına İl Jandarma Komutanı Albay Alper Sır ve Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunması ile başladı. Buradaki tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından sona erdi.
Törene, Ak Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Cumhuriyet Halk Parti Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, vali yardımcıları, İl Emniyet Müdürü Alİ Ekber Bektaş, Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahiner, Baro Başkanı Halime Aynur, Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Azmi Özcan, İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Yıldırım, kurum müdürleri, gaziler, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, siyasi partilerin temsilcileri ve askeri erkan DA katıldı.
Cumhuriyet Meydanı’ndaki tören sonrası protokol üyeleri, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü sergi salonunda “Cumhuriyet ve Atatürk” konulu resim sergisinin açılışını gerçekleştirerek sergiyi gezdiler.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 92. yıl dönümü kutlama programları yarın saat 9.00’da Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir’in makamında tebrikleri kabulü ile devam edecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!