29 Aralık dolar ve euro fiyatları! Döviz kurları günlük

Güncelleme Tarihi:

29 Aralık dolar ve euro fiyatları Döviz kurları günlük
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2015 10:20

Bugün dolar ne kadar? Euro fiyatları fiyatları arttı mı? Yılbaşı tatili öncesi piyasalarda durum ne? Peki dolar ve euro güne nasıl başladı? (29 Aralık 2015 Salı) İşte detaylar...

Haberin Devamı

Yeni yıl öncesi piyasalarda yılı olumlu kapatma isteği sürerken, serbest piyasa ve kapalı çarşıda döviz kurları sürekli değişiyor. Geçtiğimiz günlerde ABD Merkez Bankası’nın (FED) faiz artışı yapması, piyasalarda olumlu karşılanırken, döviz kurlarında dalgalanma devam ediyor. Bu sebepten dolayı da dolar ve Euro fiyatları gün içerisinde inişler ve çıkışlar yaşıyor.

Yılbaşı tatili öncesi piyasalarda dolar ve euro güne nasıl başladı? Peki dolar ve euro fiyatlarında durum ne? İşte size 29 Aralık Çarşamba günü Dolar ve Euro fiyatları…

Döviz fiyatları artıyor

Sanayici için hayati öneme sahip döviz kurları, artış eğilimine devam ediyor. Döviz kurlarının yükselmesi hammadde fiyatlarını, ürün fiyatlarını olumsuz yönde etkiliyor. 

Serbest piyasa ve Kapalı Çarşı'da 2,9066 TL’den alınan dolar 2,9075 TL’den, 3,1914 TL’den alınan euro ise 3,1926 TL’den satılıyor.  

BAKMADAN GEÇME!