28 Şubat'ın 19'uncu yılı

Güncelleme Tarihi:

28 Şubatın 19uncu yılı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2016 08:55

- Bursa'da bir grup genç, Emir Sultan Camisi'nde sabah namazını kılarak 28 Şubat'ı 19'uncu yılında protesto etti

Haberin Devamı

BURSA (AA) - Bursa'da bir grup genç, 28 Şubat'ı 19'uncu yılında düzenledikleri dua etkinliğiyle protesto etti.

Emir Sultan Camisi'nde sabah namazını kılan grup, ardından cami avlusunda toplanarak "Bir milletin asıl gücü, topu, tüfeği, tankı değil inançlı ve imanlı gençliğidir" yazılı pankart açtı.

Grup adına açıklama yapan Fatih Mehmet Karabulut, 19 yıl önce ülke demokrasisine yapılan bu saldırının halkın iradesini yok saydığını söyledi.

Karabulut, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu coğrafya İslam'ın 700 yıl sancaktarlığını yaptı. Küresel ve yerli şer odaklarına karşı cesurca savaştı. Bu coğrafya yüzyıllardır Allah yolunda şehit kanıyla sulanıyor. Bizler Selçuklu'nun ve Osmanlı'nın torunlarıyız. Dedelerimizden devraldığımız bu kutlu vazifeyi son nefesimize kadar taşıyacağız. Tüm dünyanın saldırıları sonucu bu topraklarda düşen İslam sancağını ve dağılan İslam dünyası yine Türkiye'de yükselecektir. Bu ülkeyi hainler, topla, tüfekle, tankla yenemez. Zira imanlı yetişen neslin tüm saldırıları yenmeye imkanı vardır. Bunu tüm dünya Çanakkale'de görmüştür. Ey darbeciler ve maşalarını ellerinde tutan küresel güçler, sizler bu gücü Türkmen dağında, Suriye'de, Mısır'da ve Filistin'de göreceksiniz. Hira Dağı'nın evlatlarına yenileceksiniz."

Haberin Devamı

Grup, açıklamadan sonra dua edip dağıldı.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!