24 kişinin acısı 19 Mayıs'ta da hissedilecek

Güncelleme Tarihi:

24 kişinin acısı 19 Mayısta da hissedilecek
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2017 16:25

24 kişinin acısı 19 Mayıs'ta da hissedilecek

Haberin Devamı

İZMİR'in Buca ilçesinden Anneler Günü gezisi için yola çıkan ve meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden çoğu kadın 24 kişinin acısı 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı törenini vurdu. İzmir Valiliği tarafından düzenlenen resmi törenin eğlence kısmı acının taze olması sebebiyle iptal edildi.

İzmir Valiliği 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle gerçekleştirilecek resmi kutlama töreninden gençlerin gösteri yapacağı eğlence kısmını çıkardı. Valilik kaynaklarından aktarılan bilgiye göre kararın Anneler Günü nedeniyle düzenlenen gezi için İzmir'den Marmaris'e giderken Sakargeçidi'nde meydana gelen kazada 24 kişinin hayatını kaybetmesi ve acıların henüz taze olması üzerine alındığı belirtildi. Acıları paylaşmak için kararın sadece İzmir Valiliği tarafından yapılacak kutlamaları kapsadığı, okullar ya da belediyeler tarafından düzenlenecek törenlerin planlamasının kendileri tarafından yapılacağı bildirildi.

KATLAMALAR CUMHURİYET MEYDANI'NDA

İzmir Valiliği tarafından düzenlenen tören, Cumhuriyet Meydanı'nda 19 Mayıs Cuma günü saat 09.30'da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü çelenginin sunulmasıyla başlayacak. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu'nun konuşmasının ardından, tören gençlik adına konuşma ve şiirlerin okunmasıyla tamlanacak.

İZMİR, (DHA)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!