24 Erzincanspor’un adı Anagold 24 Erzincanspor oldu

Güncelleme Tarihi:

24 Erzincanspor’un adı  Anagold 24 Erzincanspor oldu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 08, 2016 16:09

24 Erzincanspor’un adı Anagold 24 Erzincanspor oldu

Haberin Devamı

ERZİNCAN, (DHA) - Spor Toto 3’üncü lig 1'nci gurupta mücadele eden 24 Erzincanspor'un ismi 3 yıllığına 9 Milyon TL karşılığında Anagold 24 Erzincanspor oldu. 

Valilikte bu nedenle düzenlenen törene Vali Ali Arslantaş, Erzincan Ak Parti Milletvekilleri Sebahattin Karakelle, Serkan Bayram, Anagold 24 Erzincanspor Kulüp Başkanı Ahmet Tanoğlu, Anagold Madencilik Dış İlişkiler Müdürü Melik Zafer Yıldız ile 24 Erzincanspor yöneticileri katıldı. Erzincanspor ile Anagold A.Ş.  arasında imzalanan protokole göre,  24 Erzincanspor’un ismi, 3 yıllığına 9 milyon TL karşılığında Anagold 24 Erzincanspor olarak değiştirildi. Başbakan Binali Yıldırım'ın bilgisi dahilinde yapılan görüşmelere milletvekillerinin de katıldığını hatırlatan Vali Arslantaş, 2016 yılı için Ağustos ayında 1 milyon, Eylül, Ekim aylarında 750'şer bin, Aralık, Kasım aylarında ise 250'şer bin TL kulübe ödeme yapılacağını bildirdi. Vali Arslantaş, 2017 ve 2018 yıllarına ait ödemelerin ise aylık 250 bin TL olacağını belirtti.

 Anagold Madencilik Dış İlişkiler Müdürü Melik Zafer Yıldız da, “Erzincanspor’un bir tarihi var. İnşallah bu desteklerle daha iyi yerlere geleceğine inanıyoruz. Mutluyuz gururluyuz” dedi.

Anagold 24 Erzincanspor Kulüp Başkanı Ahmet Tanoğlu ise "Hedefimiz en kısa sürede süper ligde olmak. Bunun için de var gücümüzle mücadele edeceğiz” diye konuştu. 

FOTOĞRAFLI







 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!