23 Nisan’da çocuk etkinlikleri

Güncelleme Tarihi:

23 Nisan’da çocuk etkinlikleri
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2017 17:10

Bu yıl 23 Nisan Pazar günü! Bu durum ebeveynlerin çocuklarıyla geçirebileceği harika bir bayram günü anlamına geliyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, pek çok farklı mekanda birbirinden eğlenceli ve renkli etkinliklerle kutlanacak. Okurlarımız için çocuklarımızla katılabileceğimiz 23 Nisan etkinliklerini derledim.

Haberin Devamı

Nesin Vakfı Geleneksel 23 Nisan Çocuk Şenliği

Çatalca’daki Nesin Vakfı Çiftliği’nde100'ün üstünde istasyonla binlerce çocuğun gönüllerince eğlenmesine firsat yaratacak bir 23 Nisan kutlaması var. Rengarenk boyalarla duvarlar boyanacak, Okay Temiz ritim grubuyla davullar çalınacak, seramik çamuruyla çamura bulanacak, mis gibi sabunlar üretip, yüzler boyanacak, halat cekip ip atlayacak, samandan korkuluklar yapacak, masmavi aydinlik gokyuzunde ucurtmalar ucuracaksınız. Hem siz hem çocuğunuz...

7’ den 70’ e tüm çocuklar şenliğe davetli…Etkinlik yeri Çatalca.

Detaylı Bilgi için 0212 789 50 92 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

İstanbul Oyuncak Müzesi

23 Nisan’da çocuk etkinlikleri

Haberin Devamı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Dünya Çocuk Kültürü İstanbul Oyuncak Müzesi’nde sizlerle beraber olacak.

İstanbul Oyuncak Müzesi 12. yaşına girerken farklı coğrafyalarda çocuk olma duygusunu ziyaretçilerine yaşatmayı amaçlıyor.Farklı kültürlerin ışığını ve neşesini çocuklara taşıyacak etkinlikler ile 12. kuruluş kutlamalarında ziyaretçilerini bekliyor. Çocuklarla birlikte kıtaları keşfetmek için çıkılacak dünya turunda, kültürel çeşitliliğin yarattığı zenginlik oyunlarla ve masallarla anlatılacak. Elbette Hayalbaz Tiyatro da üzerine düşeni yapıp, sahnede olacak…

Detaylı Bilgi için 0216 259 45 50 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Rahmi M. Koç Müzesi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı geleneksel hale getirdiği otomobil boyama etkinliği ile kutluyor.

23 Nisan Rahmi M. Koç Müzesi’nde birbirinden renkli aktivitelerle şenliğe dönüşüyor. Bu yıl altıncısı düzenlenecek olan “Otomobil Boyama Etkinliği” ve Fenerbahçe Vapuru’nda açılacak olan “Atatürk ve Çocuk Sergisi” çocukları bekliyor. Rahmi M. Koç Müzesi’ndeki “Otomobil Boyama Etkinliğinde” çocuklar renklerin büyülü dünyasına yelken açıp, yeni bir obje yaratmanın heyecanını bayram coşkusuyla birlikte yaşayacak. Etkinlik sonrasında çocukların hazırladığı araç kısa bir süreliğine yeni bir obje olarak Rahmi M. Koç Müzesi’nde sergilenecek.

Haberin Devamı

İstanbul Modern Sanat Müzesi  

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda yine binlerce çocuğu ağırlayacak. 4-12 yaş arası çocuklar 12. Çocuk Şenliği’nde “Sanatı Kucaklayan Çocuk” etkinliğine katılarak bir öykü tasarlayacak. 3 bin çocuğun katılması beklenen etkinlik, 18-23 Nisan tarihleri arasında ücretsiz olarak gerçekleşecek...Detaylı Bilgi için 0 212 334 7300 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Sakıp Sabancı Müzesi

23 Nisan’da çocuk etkinlikleri

Yaratıcılığa alan açmak üzere rekabet yerine sürece yönelik oyunlar oynanan ‘Haraket ve Çizgisel Araştırmalar’ atölyesi saat 11.00 – 13.00     arası  8 – 10 yaş çocukları için Müze’de sizlerle.

Haberin Devamı

Müzenin bahçesinde dekor ve kostümleriyle kendi masallarını canlandırdıkları ‘23 Nisan Dünya Masalları Tiyatrosu’ yine Sakıp Sabancı Müzesi’nde.  .

Son olarak ‘Hakan Musluoğlu ile Ritim Atölyesi’ sanatçısının dünyanın farklı yerlerinden topladığı ritim enstrümanları ile gerçekleştirilecek.

Saat 13.30 – 15.00 arası 8-10 yaş çocukları için! 

Detaylı bilgi için 0216 550 97 62 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Pera Müzesi

Pera Müzesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı “Sınırsız Sanat” başlıklı bir atölye ile kutluyor. 7-8, 9-10, 11-12 yaş gruplarına yönelik hazırlanan atölyelerde, yaratıcı drama yöntemiyle oynayarak ve doğaçlayarak müzede drama deneyimini yaşarken bir yandan da Pera Müzesi’ndeki tüm sergileri ziyaret ediyor.

Haberin Devamı

Detaylı bilgi için 0212 334 99 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Bebek Parkı

Bebekliler Derneği ve Bebek Semt Girişimi; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı çocukları ve aileleri ile birlikte, denizle içiçe geçirmeleri için Bebek Parkı’nda bir kutlama yapıyor.

Çocuklar ‘'Kancabaş'' ve ‘'Dingi'' türü teknelerle Bebek Koyu'nda gezme imkanı bulacaklar. Deniz Müzesi Komutanlığı Bebek Parkı'nda bir stand açıp sergi hazırlayacak.

Bir de tekne yapım atölyesi  etkinliklerden bazıları…Saat 12.00 de başlıyor.

 

BAKMADAN GEÇME!