23 Nisan Valisi'nden telefonla talimat

Güncelleme Tarihi:

23 Nisan Valisinden telefonla talimat
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2017 13:04

23 Nisan Valisi'nden telefonla talimat

Haberin Devamı

DENİZLİ'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, makamını 5. sınıf öğrencisi Berranur Taş'a devretti. Vali koltuğuna oturan Taş, AK Partili Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cengiz Yıldız ve Denizli İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir'i telefonla arayarak verdiği talimatların titizlikle yerine getirilmesini istedi.

Denizli'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Vali Ahmet Altıparmak, makamında çocukları ağırladı. Turgay Mersin Ortaokulu öğrencileri Berranur Taş, Sıla Kurucu ve Şerefhan Sağlık Vali Altıparmak'a çiçek takdim etti. Ziyarette okul müdürü Abdullah Hasanoğlu ve İngilizce öğretmeni Halet Taş da hazır bulundu. Ziyarette Vali Ahmet Altıparmak öğrencilerle sohbet ederek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlamasının ardından, koltuğunu temsili olarak 5. sınıf öğrencisi Berranur Taş'a devretti.

Valilik koltuğuna temsili olarak oturan Taş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayarak, "Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın kardeşliğe, birliğe ve dostluğa vesile olmasını temenni ediyorum. Bayramı biz çocuklara armağan eden büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve rahmetle anıyorum. Kadınlarında bu makamlarda oturabileceğini göstermekten de onur duyuyorum. Bütün dünya çocuklarının insani şartlar altında çalıştırılmadan yaşaması en büyük dileğimdir. Çocuklarımız vatan ve bayrak bilinciyle yetiştirilmeli ve bu alanda çalışmalar yapılmalıdır" dedi.

TELEFONLA TALİMAT

Berranur Taş, Valilik makamına temsili olarak oturmasının ardından, AK Partili Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cengiz Yıldız ve Denizli İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir'i telefonla arayarak talimatlar verdi. Talimatlarının titizlikle yerine getirilmesini isteyen Berranur, Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan'a okullara verilen destekten memnun olduğunu belirtti, ancak okul bahçelerinin temizliğine ağırlık verilmesi ve kütüphanelerin zenginleştirilmesini istedi. İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cengiz Yıldız'dan çocuklarla birlikte şehitlik ziyareti yapılmasını ve şehit çocuklarının eğitim süreçlerini takibinin yapılmasını isteyen Taş, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir'den ise okul çevresinde bulunan kafe ve parklarının denetimlerin sıklaştırılmasını istedi. Ziyaretin ardından, Vali Ahmet Altıparmak öğrencilere kitap seti hediye etti.

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!