2018’in ilk gününü vatandaşa ayırdı

Güncelleme Tarihi:

2018’in ilk gününü vatandaşa ayırdı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 01, 2018 15:52

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Sincan’daki başkanlık döneminde her cuma günü gerçekleştirdiği halk buluşmalarını Büyükşehir Belediyesi’nde de hayata geçirdi. Başkan Mustafa Tuna, resmi tatil olan 2018’in ilk gününde, aralarında muhtarların da yer aldığı bin vatandaşı makamında ağırladı. 

Haberin Devamı

Dün sabah saat 10.00’da başlayan ve akşam saatlerine kadar devam eden görüşmelerde vatandaşlar mahallelerindeki yol, su ve ulaşım başta olmak üzere çeşitli sorunlarını direkt olarak iletme imkânı buldu. Görüşmelerde sokak hayvanları, belediye ile ihtilaflı konular ve iş talepleri öne çıkan konular oldu. Toplantıda hazır bulunan belediye bürokratları, gelen talepleri not aldı.

TATİL NEDİR BİLMİYORUM

Fırsat buldukça bu buluşmaları yapmaya devam edeceklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, “Bugün tatil, herkes tatil yaparken vatandaşlarımızla ve muhtarlarımızla buluşalım istedik. Ben tatil nedir bilmiyorum. Tatil dinlenme günüdür. Ben vatandaşlarımı dinleyerek, onların sorunlarına çözerek dinlenmiş oluyorum. Ağırlıklı olarak hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Mahallelerimizin sorunları, talepleri geldi. İhtiyacın bir kısmı giderilir bir kısmı yenilenir. Bu ihtiyaçları aşama aşama gidermek için hep beraber gayret edeceğiz. Fırsat buldukça yapacağız. Bunu gittiğimizde ilçelerde de yapıyoruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!