2015 Yılı Ev Dekorasyonu Trendleri

Güncelleme Tarihi:

2015 Yılı Ev Dekorasyonu Trendleri
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2015 12:16

Günün büyük bir bölümünü geçirdiğimiz evlerin estetik bütünlüğü ve görüntüsü oldukça önemlidir. Bu yılın bitmesine günler kala 2015 dekorasyon trendleri dosyasını hazırladık. Bu yılın dekorasyonda moda renkleri nelerdir? 2015 yılının en dekoratif desenleri nelerdir? Bu yılın en çok kullanılan dekorasyon stili nedir? Bu soruların cevabı yazımızın detayında…

2015 Yılı Ev Dekorasyonu Trendleri

Bu Yıl Dekorasyonda En Moda Renkler Nelerdir?

Haberin Devamı

Bu yılın dekorasyonda ana teması doğaya dönüştür. Doğa ile uyumlu renklerin yanı sıra klasik stile bir başkaldırı üslubu da mevcuttur. Bu yılın temel rengi kahverengi ile kırmızın bir karışımı olan marsala rengidir. Bu renk tarçın rengini andırmaktadır. Bunun dışında kahverengi, bakır, gül kurusu, pembe, altın rengi, lila ve bordo renkleri en trendy tonlardan birkaçıdır. Ev dekorasyon trendleri 2015 yılına baktığımızda yenilikçi ve farklılık arayan bir felsefenin ortaya çıkması söz konusu. Siyah, beyaz, kırmızı, krem rengi ya da fildişi gibi klasik renkleri rafa kaldırmanın tam vakti! Kontras renkleri kullanmak için daha fazla beklememelisiniz.

Bu Yıl Dekorasyonda Trendy Desenler Nelerdir?

Bu yıl dekorasyon modasını ele alırken aslında 2016 yılı modası hakkında ipuçları da vermiş oluyoruz. Çünkü bu dekorasyon trendleri 2016 yılında da benzer bir biçimde devam edecek. Bu yıl ve önümüzdeki yıl ev tekstilinde büyük bir canlılık ve çeşitlilik görülüyor. Ombre desenler bu yılın en şık kumaş desenlerinden biri. Bunun dışında modern ekoseler, örgü detaylar, nostaljik esintili kaneviçeler, origami desenleri ve geometrik desenler de bu yılın son moda formlarından birkaçı.

Haberin Devamı

Bu Yıl Dekorasyonuna Hakim Stil ve Akımlar Nelerdir?

2015 yılı dekorasyon trendlerini domine eden tarzlar country stili ve retro stilidir. Kırsal öğelerin, domestik nesnelerin ve nostaljik objelerin yoğun olarak kullanıldığı country stilinde doğal taşlar, eskitme mobilyalar, doğal renkler olan su yeşili, indigo mavisi gibi renkler ile bütünlenebilir. Bunun dışında modern ve country stilini birleştirerek eklektik bir üslup yaratmak isterseniz kırmızı, bordo ya da turuncu gibi canlı renkleri de kullanarak kontras yaratabilirsiniz. Dresuar ve konsollarınızı eskitme uygulayarak dekore edebilirsiniz. Retro stili ev dekorasyonunda ise 70’ler modasını uygulayabilirsiniz. Patchwork desenler, origami desenler, geniş ve büyük kanepeler, çok renkli kırlentler, çiçek desenli perdeler, tüylü halılar ve kadife koltukları bu tarzda kullanabilirsiniz. Bunun dışında damask desenli duvar kağıtları kullanabilir ve evinizi havalı bir hale getirebilirsiniz.

BAKMADAN GEÇME!