2011 yeniliklerle çok güzel geçti

Güncelleme Tarihi:

2011 yeniliklerle çok güzel geçti
OluÅŸturulma Tarihi: Mart 26, 2012 16:25

2012'de daha yukarılara çıkacağız.

Haberin Devamı

DOĞUŞ Otomotiv-Audi Genel Müdürü Gino Bottaro, 2011 yılının markaları için güzel ve yenilikler getiren bir yıl olduğunu belirterek, "2012 yılında ise elde ettiğimiz başarılı konumu daha yukarılara taşımak ve yeni lansmanı yapılacak modellerimizle de pazar payımızı artırmak istiyoruz" dedi.

/images/100/0x0/55ea7869f018fbb8f8820e2b

DOĞUŞ Otomotiv-Audi Genel Müdürü Gino Bottaro, Türkiye'de 2011 yılının markaları için güzel ve yenilikler getiren bir yıl olduğunu belirterek, "Dünyada olduğu gibi Türkiye'de de merakla beklenen segmentinin lideri A6'nın yenilenmiş versiyonunu piyasaya sürdük. 2011 yılı ayrıca, satış sonrası hizmetler bakımından da bizi çok sevindiren bir yıl oldu" dedi. Mallorca'da yapılan Twin Cup Dünya finallerinde, Doğuş Otomotiv-Audi'yi temsil eden Şenyıldız Otomotiv'in 'Dünyanın En İyi Audi Servisi' unvanını kazandığını hatırlatan Bottaro, 2011 yılının 1.3 milyon adetle dünya çapında Audi'nin en yüksek satış rakamına ulaştığı yıl olduğunu söyledi.

PAZAR PAYIMIZ ARTACAK    Â

Bottaro, 2012 yılına ilişkin hedeflerini ise şöyle anlattı: "2012 yılına ilişkin hedeflerimiz, öncelikle Türkiye'de Audi markasının yenilikçi, dinamik ve aynı zamanda kaliteyle özdeşleşmesi için başta satış sonrası hizmetler olmak üzere, elde ettiğimiz başarılı konumu daha yukarılara taşımak ve yeni lansmanı yapılacak modellerimizle de pazar payımızı artırmak olacaktır." 2012 yılında çok sevilen modellerinin makyajlı ve yenilenmiş versiyonlarını pazara sunacaklarını belirten Bottaro, 2012 yılına yeni modelleri Q3'ün lansmanını takiben, A5 ve A4 modellerinin makyajlı versiyonlarıyla giriş yaptıklarını söyledi.

/images/100/0x0/55ea7869f018fbb8f8820e2d

Ä°NCE ELEYÄ°P SIK DOKUYOR

Türkiye'de içinde bulundukları premium sınıfta çok büyük bir rekabetin sözkonusu olduğunu kaydeden Bottora, Türk müşterisinin haklı olarak alacağı otomobil konusunda ince eleyip sık dokuyarak karar verdiğini belirtti. Bottara, "Bu sebeple müşterilerimizin hayalleri ve isteklerininin yanı sıra öncelikle ürününüzün kalitesine güvenin tam olması gerekiyor. Tüm çalışmalarımız bu memnuniyeti sağlamak yönündedir. Yeni yıla ilişkin olarak yine geçmiş yıllarda olduğu gibi Doğuş Otomotiv Audi olarak Audı AG ile birlikte rekabeti ve piyasa şartlarını yakından izliyor  birlikte yeni stratejiler geliştirerek ilerliyor olacağız" dedi.
Hep lider oldu

Audi'nin tarih boyunca otomotiv dünyasındaki gelişmelerde lider rolü oynadığını belirten Bottora şunları söyledi: "Kaliteden ve dinamizmden ödün vermeden, başta quattro teknolojisi olmak üzere, ulta-hafiflik, alüminyum uzay kafesi ve daha birçok teknolojik yenilik ile otomotiv sektöründe öncü olduk. Sadece araştırma-geliştirme birimimizde 3 bin 500'den fazla, yüzde 80'i mühendis çalışanımız var. Her geçen gün kendimizi, modellerimizi daha da geliştirmek için çalışıyoruz. Bir anlamda da otomotiv sektörünün geleceğini şekillendiriyoruz."

Haberin Devamı

SOSYAL MEDYADA TWİKAYE DÖNEMİ

Haberin Devamı

DOĞUŞ Otomotiv-Audi Genel Müdürü Gino Bottaro, performansından hiçbir şey kaybetmeden yakıt tüketimi az, daha çevre dostu

/images/100/0x0/55ea786af018fbb8f8820e2f
TDI motorlarımız ile sektörde fark yarattıklarını belirterek, "Gelecek için de başta elektrikli motor teknolojimiz olan E-tron olmak üzere, birçok çalışma yapıyoruz. Türkiye'de Audi olarak, sosyal medyada özellikle twitter'da varlık gösteriyoruz. Son Twitter etkinliğimiz Twikaye, beklenenin üzerinde ilgi gördü. Gelecekte sosyal medya kanalarında da Audi'nin varlığını pekiştirme stratejisi yürüteceğiz" dedi.

YENÄ° AUDÄ° A5 HEM DAHA AKILLI HEM DAHA CÄ°MRÄ°

GİNO Bottaro, yılın ilk aylarında pazara sundukları A5'in daha yüksek verimlilik, sportiflik ve akıllı özelliklerini artırmak amacıyla motor ve bilgi-eğlence alanlarında gelişmiş teknolojiler ile güncellendiğını söyledi. Bottaro, yeni A5'in ayrıca tasarımıyla da çok daha dinamik olduğunu belirtti. Ön radyatör ızgarası,farlar, tamponlar ve stopları kapsayan görsel makyajda özellikle yeni tasarımlı LED farlar dikkat çekici. A5'in iç mekanında yeni direksiyon simidi ve beyaz aydınlatma grubu dikkat çekerken, kabinde farklı alüminyum ve ahşap kaplamalara da yer verilmiş. Start-stop sistemiyle sunulan A5 serisinde CO2 emisyon değerlerinde yüzde 22 oranında düşüş sağlandı. 100 kilometrede 5.7 litre ortalama yakıt tüketim değeri ve selefinden yüzde 21 daha düşük olan 134 g/km emisyon değerleriyle dikkat çeken, revize edilmiş 1.8 litrelik TFSI motora sahip A5, 170 beygir güç üretirken, 2.0 TFSI ünite 211 beygir motor gamına yeni eklenen süperşarjlı 3.0 TFSI V6 ise 272 beygir güç değeri sunuyor.

Haberin Devamı

39 YILDA 10 MİLYON SATTI KAPSAMLI YENİLİK GEÇİRDİ

AUDI'nin en çok satan modeli, 39 yıl önce Audi 80 olarak pazara sunulan A4 ailesi bugüne kadar 10 milyon adetlik bir satış rakamına

/images/100/0x0/55ea786af018fbb8f8820e31
ulaşarak önemli bir başarıya imza attı. Tüm versiyonları; Sedan, Avant, A4 allroad quattro ve S4 ile kapsamlı bir yeniliğe uğrayan A4, Şubat 2012 tarihinden itibaren Türkiye'de satışa sunuldu. Türkiye'de ilk planda 1.8 TFSI 170 beygir multitronic, 2.0 TFSI 211 beygir S tronic quattro ve 2.0 TDI 177 beygir multitronic motor seçenekleriyle satışa çıktı. Şimdiye kadar ürettiğimiz en verimli A4, yenilenen yüzü ve ilerici Audi teknolojileri ile herzamankinden çok daha güçlü ve sportif. Yeni Audi A4 2.0 TDI 177 hp multitronic modelimiz 44 bin 300 Euro'dan başlayan fiyatlarla Audi Yetkili Satıcıları'nda yer almaktadır.

BİLGİ  EĞLENCE SİSTEMLERİ

Audi, A4 modelinde son derece kapsamlı bir teknoloji ürünü olan bilgi-eğlence sistemleri setini sunuyor. Sekiz hoparlörlü, concert radyo sistemi standart olup, büyük sabit diski, renkli monitörü, 3 boyutlu grafikleri ve DVD oynatıcısı ile MMI navigasyon plus sistemi ise seçenek yelpazesinin en üstünde yer alıyor. Sesli kumanda ve isteğe bağlı alınabilen dijital ses yayını ise sistemde kaydedilen diğer bir gelişmedir. MMI navigasyon plus sistemine eklenen üst düzey tamamlayıcı özellik, Bluetooth çevrim içi araç telefonudur. ABluetooth çevrim içi araç telefonunuile WLAN kablosuz erişim noktası (WLAN hotspot), A4 yolcularının, sekiz adede kadar mobil cihazlarıyla diledikleri gibi İnternet'te sörf yapmalarına ve e-posta göndermelerine imkân veriyor.

Haberin Devamı

5 KAPILI A1, Ä°KÄ°NCÄ° ÇEYREKTE GELÄ°YOR Â

DOÄžUÅž Otomotiv-Audi Genel Müdürü Gino Bottaro, bu yılın diÄŸer bir yeniliÄŸinin ise Türkiye'de kendisine has bir hayran kitlesi yaratan A1 modelinin 5 kapılı versiyonu olan A1 Sportback olacağını belirtti. Ä°lk olarak Tokyo Otomobil Fuarı'nda tanıtımı yapılan A1 Sportback'in benzinli ve dizel seçeneÄŸiyle ikinci çeyrekte Türkiye pazara sunulacağını kaydeden Bottaro araçla ilgili ÅŸu açıklamayı yaptı: "Heyecan verici ve gençlik dolu bu kompakt beÅŸ kapılı otomobil, sportif çizgileri ve verimliliÄŸiyle de öne çıkıyor. Yedi güçlü ve verimli motor, üst düzey S tronic ÅŸanzıman ve bir dizi multimedya özelliÄŸiyle Audi A1 Sportback, Türkiye'de ilk planda 1.2 ve 1.4 TFSI ve 1.6 TDI s-tronic motor seçenekleriyle sunulacak." Â

Haberin Devamı

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!