192 metreyle Ankara’nın en yüksek binası olacak

Güncelleme Tarihi:

192 metreyle Ankara’nın  en yüksek binası olacak
Oluşturulma Tarihi: Şubat 07, 2012 00:00

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım tarafından temeli atılan Türk Telekom’un yeni genel müdürlük binası 192 metreyle Başkent’in en yüksek binası olacak.

2013 yılında tamamlanması planlanan yeni genel müdürlük binasının,     modern tasarımı, akıllı bina teknolojisi ve doğa dostu yenilenebilir enerji kaynakları özellikleriyle Ankara’nın sembol binalarından olması hedefleniyor.
Temel atma törenine Bakan Yıldırım’ın yanı sıra Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurulu (BTK) Başkanı Tayfun Acarer, PTT Genel Müdürü Osman Tural, Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Türk Telekom CEO’su Gökhan Bozkurt katıldı. Bakan Yıldırım, temel atma töreninde yaptığı konuşmada, Türkiye’nin 1,5 asırlık iletişim haberleşme kuruluşu olan Türk Telekom’un yeni genel müdürlük binasının Ankara’nın en yüksek binası olacağını söyledi.
Gözü yükseklerde
Temelini attıkları binanın açılışını da beraber yapmayı temenni eden Yıldırım, “Türk Telekom’a da yakışan budur. Türkiye’nin en köklü, en eski iletişim kurumlarından biri olan Türk Telekom’un, belli ki gözü yükseklerde” dedi. Yıldırım, şöyle devam etti:
“Doğrusu bu güzel, akıllı, fiyakalı binada, daha çok güzel hizmetleri Türk Telekom, 1,5 asırdır verdiği gibi yeni bir anlayışla vermeye, geliştirmeye devam edecektir. Bu proje Altındağ’a çok yakışacak. Gelişmek, geleneklerini koruyarak değişmek demektir. Bunu en güzel şekilde Altındağ ilçesi yapıyor. Gelenekle geleceği bir arada buluşturan böyle bir projenin de bu ilçe sınırlarında olması çok güzel oldu.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!