17 yaşındaki Berzan, benzin döküp kendini yaktı

Güncelleme Tarihi:

17 yaşındaki Berzan, benzin döküp kendini yaktı
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2009 14:24

ANTALYA'da 17 yaşındaki Berzan Alay, sokakta üzerinde başından aşağı benzin döktükten sonra ateşe verip kendini yaktı. Ağır yaralı halde kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Berzan Alay'ın cenazesi, yapılan otopsinin ardından Mardin'e gönderildi.

Haberin Devamı

İstanbul'da oturan Berzan Alay, babası Abdulvahap tarafından gezip dolaşması için memleketi Mardin'e gönderildi. Mardin'de 1 hafta kalan Alay, burada sevdiği kızla kavga etti. Daha sonra babasını arayan Berzan Alay, İstanbul'a geleceğini söyleyerek Mardin'den ayrıldı. Alay, İstanbul yerine daha önce hiç gelmediği Antalya'ya geldi ve Kaleiçi'nde bir pansiyona yerleşti. Geçen çarşamba günü babasını arayan Berzan Alay, “Baba biraz gezmek için Antalya'ya geldim ama birkaç güne kadar yanına geleceğim” dedi. Abdulvahap Alay ise “Oğlum istersen gelip seni alayım” dedi. Berzan, “Baba masraf yapmana gerek yok, ben geleceğim” dedi.

SOKAK ORTASINDA KENDİNİ YAKTI

Berzan Alay, önceki gün babasıyla telefonla konuştuktan sonra dün akşam saatlerinde bir akaryakıt istasyonundan bidona doldurttuğu benzinle birlikte Kaleiçi'nde kaldığı pansiyona geldi. Berzan Alay, daha sonra kaldığı pansiyondan ayrılıp çıktığı sokağın ortasında benzini başından aşağı dökerek, elindeki çakmakla kendini ateşe verdi. Çevredekilerin yardımıyla alevler söndürülürken, ağır yaralı Alay, çağrılan ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Acil Servisi'ne götürüldü. Vücudunun yüzde 90'ının yandığı belirlenen Alay, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Haberin Devamı


Aynı hastanenin Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılan Berzan Alay'ın cenazesi, yapılan otopsinin ardından İstanbul'dan gelen yakınlarına teslim edildi. Alay'ın cenazesi toprağa verilmek üzere memleketi Mardin'e gönderildi. Polis, Alay'ın niçin kendini yaktığını belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!