154 kadın bir kitapta

Güncelleme Tarihi:

154 kadın bir kitapta
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2014 01:39

Kadın yazarların “İmza: Kızın”la başlayan, “İmza: Karın” ile devam eden yazın serüvenleri, “İmza: Ben” ile noktalandı. Kitabın lansmanı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

Kadın yazarların babalara yazılan mektuplardan oluşan “İmza: Kızın”la başlayan, eşlere, eski eşlere, hayali prenslere yazılan mektuplardan oluşan “İmza: Karın” ile devam eden yazın serüvenleri, “İmza: Ben” ile noktalandı.
154 kadın yazar, “son bir söz” söylemek istedikleri kişilere yazdıkları mektuplara imzalarını koydular.
“İmza: Ben”de sevgi de var, öfke, korku, azim, şükür ve umut da var.
“İmza: Ben” kitabının telif geliri, görmeyenlerin dünyasında minik de olsa bir ışık yakabilmek hedefiyle, bu yıl 10. yılını kutlayan Türkiye Görme Özürlüler Kitaplığı’na (TÜRGÖK) bağışlanıyor.

SESLİ VERSİYONU DA VAR

Kitabın ayrıca sesli kitap versiyonu da görme engelliler için TÜRGÖK tarafından oluşturuldu.
Banu Özkan Tozluyurt ve Esra Aylin Akalın tarafından yayına hazırlanan kitabın önsözü Prof. Dr. Yankı Yazgan tarafından yazıldı.
Canan Tan, Cemre Birand, Çiçek Dilligil, Derya Baykal, Ece Vahapoğlu, Esra Harmanda, Nazlıcan Özkan, Sevinç Erbulak, Şafak Pavey gibi isimlerin yanısıra, blogger yazarların da yer aldığı kitabın lansmanı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Lansmana Psikolog Doğan Cüceloğlu, Yankı Yazgan, Hürriyet Gazetesi yazarı Yonca Tokbaş, Cemre Birand, İlkim Karaca, çok takip edilen bloggerlerden Lalenin Bahçesi Lale Celepoğlu, Fatma Erdem namı diğer Mavianne, Ece’nin Balkonu Ece Seçkin, Çayım Taze Hafize Süalp, Kızçocukları Nurdan Toper ve Armağan Portakal gibi çok sayıda yazar katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!