15. Uluslararası MÜSİAD Fuarı'na doğru

Güncelleme Tarihi:

15. Uluslararası MÜSİAD Fuarına doğru
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2014 12:53

- MÜSİAD Konya Şubesi, İstanbul'da gerçekleştirilecek 15. Uluslararası MÜSİAD Fuarı'na firma ve metrekare bazında en fazla katılım sağlayan şube oldu

Haberin Devamı

KONYA (AA) - Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Konya Şube Başkanı Lütfi Şimşek, İstanbul'da 26-30 Kasım tarihlerinde yapılacak 15. Uluslararası MÜSİAD Fuarı'na firma ve metrekare bazında en fazla katılım sağlayan şube olduklarını söyledi.

Şube Başkanlığında basın toplantısı düzenleyen Şimşek, fuara Konya Şubesi'nden 22 üyelerinin katılacağını, bin 800 metrekare alanda tanıtım yapacaklarını ifade etti.

Yurt içi ve dışından yoğun katılım olduğu fuarda iş bağlantıları anlamında güzel gelişmelerin yaşandığını vurgulayan Şimşek, şöyle konuştu:

"Konya Şube olarak 15. Uluslararası MÜSİAD Fuarı ve 18. Uluslararası İBF Kongresine 22 üye firma ve bin 800 metrekare ile katılım sağlayacağız. Konya Şube olarak fuarda hem katılımcı firma sayısı bazında hem de metrekare bazında en fazla katılım sağlayan şube unvanına sahibiz. 2012 yılında 14'üncüsü düzenlenen fuarda da yine aynı şekilde en fazla katılım sağlayan şube idik."

Haberin Devamı

Şimşek, gıda, makine ve otomotiv sanayi, boya, plastik, metal, danışmanlık ve reklam başta olmak üzere birçok sektörde uluslararası ticareti olan 22 firmanın iş hacmi ve ihracatını geliştirme fırsatı bulacağına işaret ederek, "Bu fuarın sonunda bizim tercih ettiğimiz sektörlerden yabancı 50 iş adamını Konya'da ağırlayıp firmalarımızla görüşmeler yaptıracağız. İki günlük bu programı da çok önemsiyoruz" dedi.

Geçen yıl yapılan fuarın ardından ziyaretçiler ve katılımcı firmalar bazında araştırma yapıldığını anlatan Şimşek, ziyaretçi profili ve kalitesi memnuniyet oranı ile somut iş bağlantısı yapan firmaların oranının yüzde 79 seviyesinde çıktığını sözlerine ekledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!