15 Temmuz şehitlerinin ismi yaşatılacak

Güncelleme Tarihi:

15 Temmuz şehitlerinin ismi yaşatılacak
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2016 14:43

15 Temmuz şehitlerinin ismi yaşatılacak

Haberin Devamı

KONYA,(DHA)- KONYA'da darbe girişimi sırasnda şehit olanların isimleri kadın doğum ve çocuk hastanesinde yaşatılacak.
Konya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Koç, ilk hastane ziyaretini FETÖ/ PDY operasyonları kapsamında devralınan ve 17 Aralık tarihinde açılması planlanan 15 Temmuz Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ne gerçekleştirdi.
Genel Sekreterlikte görev yapan hizmet başkanları ile birlikte hastaneye giderek incelemelerde bulunan Koç, hastane idarecilerinden binanın son durumu hakkında bilgiler aldı. 15 Temmuz Millet Hastanesi’nde kullanılacak olan yönlendirme levhaları, totem ve isimlik örneklerini de inceleyen Koç, “Vatandaşların samimi duyguları istismar edilerek toplanan paralarla yapılmış olan hastanenin, milletimize en modern ve nitelikli sağlık hizmeti sunabilmesi adına çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. İnşallah hastanemizi 17 Aralık’ta adına yakışır bir şekilde açmayı planlamaktayız” dedi.
Hastanenin girişinden başlamak üzere pek çok yerinde 15 Temmuz tarihinde yaşanılan hain darbe girişimini hatırlatan simge ve semboller olacağını da vurgulayan Koç, “Milletimiz o gece yaşanan alçakça kalkışmayı unutmayacak ve bu olay sonrasında şehit olan kahramanlarımızı ve gazilerimizi hastaneye her geldiklerinde anacaklardır. Onlar için ne yapsak azdır.''dedi.
FOTOĞRAFLI  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!