15 Temmuz şehitleri anısına fotoğraf sergisi

Güncelleme Tarihi:

15 Temmuz şehitleri anısına fotoğraf sergisi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2016 12:05

15 Temmuz şehitleri anısına fotoğraf sergisi

Haberin Devamı

İZMİR'in Torbalı ilçesinde Belediye ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde hazırlanan 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma fotoğraf sergisi 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde açıldı.
Torbalı Belediyesi Kültür Merkezi'nde 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma sergisi açıldı. Torbalı Kaymakamı Aydın Memük, AK Partili Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun ve İlçe Emniyet Müdürü Özer Yılmaz serginin açılışını birlikte yaptı. 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde açılan sergide 15 Temmuz darbe girişimini anlatan 100 civarında fotoğrafın büyütülmüş kopyaları ile darbe sürecini anlatan görseller yer aldı. Daha ilk günden yüzlerce kişinin gezdiği sergi 1 hafta boyunca Belediye Kültür Merkezi Sergi Salonu'nda açık kalacak. Daha sonra Torbalı Meydanı'na taşınacak olan serginin daha fazla insana ulaşması planlanıyor.
Torbalı'da yaşayan herkesin 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Sergisi'ni görmesi gerektiğini ifade eden Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, "Burada sergilenen fotoğrafların her biri tarihe tanıklık etmektedir. Bu fotoğraflar 15 Temmuz'daki alçak darbe girişimi sırasında milletin demokrasiye ve vatanına nasıl sahip çıktığının da birer şahididir. Özellikle gençlerimiz bu sergiyi mutlaka gezmeli" dedi.

TORBALI (İzmir), (DHA)
FOTOĞRAF

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!