15 Temmuz gazisi Sevgililer Günü'nde dünyaevine girdi

Güncelleme Tarihi:

15 Temmuz gazisi Sevgililer Gününde dünyaevine girdi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2017 13:42

15 Temmuz gazisi Sevgililer Günü'nde dünyaevine girdi

Haberin Devamı

Hasan POLAT/KAHRAMANKAZAN(Ankara), (DHA)- KAHRAMANKAZAN'ın 15 Temmuz darbe girişimi sırasında 9 şehitle birlikte 92 gazi arasında yer alan 22 yaşındaki Mehmet Ünal, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Saniye Aydın ile hayatlarını birleştirip, dünyaevine girdi. Ünal'ın nikahını Belediye Başkanı Lokman Ertürk kıyarken, damadın babasının da gazi olduğu belirtildi.
DAMADIN BABASI DA GAZİ
Gazi Mehmet Ünal ve Saniye Aydın'ın Kahramankazan Belediyesi Nikah Salonu'nda gerçekleştirilen nikah törenine genç çiftlerin aileleri ve arkadaşları katıldı. Dünya evine giren gazi Mehmet Ünal'ın babası Haydar Ünal da 15 Temmuz gecesi darbecilerin açtığı ateş sonucu yaralanarak gazi olmuştu. Mehmet Ünal ve babası Haydar Ünal, açılan ateş sonucu bacağından yaralanmıştı. Gazi Mehmet Ünal, Hacettepe Üniversitesi'nde memur olarak işe alındı.
Genç çiftin nikahını kıyıp, ömür boyu mutluluklar dileyen Belediye Başkanı Lokman Ertürk, "Mehmet kardeşimiz ve babası Haydar kardeşimiz 15 Temmuz gecesinde darbeci hainlere karşı verdiğimiz mücadelede simgeleşen vatan evlatlarından. Onların bu mutlu gününde nikahlarını kıymaktan onur duydum. Gönüllerindeki sevgileri ve yüzlerindeki tebessümleri bir ömür boyu silinmesin inşallah" diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!