15 Temmuz Derneği üyeleri Kılıçdaroğlu'nu protesto etti

Güncelleme Tarihi:

15 Temmuz Derneği üyeleri Kılıçdaroğlunu protesto etti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2017 18:27

15 Temmuz Derneği üyeleri Kılıçdaroğlu'nu protesto etti

Haberin Devamı

Kemal Kılıçdaroğlu’nun 15 Temmuz darbe girişimi hakkındaki sözlerine tepki gösteren 15 Temmuz Derneği üyeleri CHP binası önünde eylem yaptı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 15 Temmuz darbe girişimi için kullandığı ‘kontrollü darbe’ iddiasına tepki gösteren 15 Temmuz Derneği üyeleri, Beyoğlu’nda bulunan CHP İstanbul İl Başkanlığı yakınında açıklama yaptı. Dernek Başkanı Tarık Şebik yaptığı konuşmada “15 Temmuz Türk vatanını işgal girişimi meğer bir ‘kontrollü darbe’ imiş. Yani bilindiği halde engellenmeyerek bu ülkeye 249 şehit gibi korkunç bir bedel ödetilmiş. Büyük bir hayret ve şaşkınlık içerisindeyiz. Bu darbeyi önceden bilen biri varsa o da en yakın danışmanı FETÖ’den tutuklanan Kılıçdaroğlu’dur. Bıktık artık bu yalanlarınızdan. Bıktık artık aramıza ekmeye çalıştığınız fitne ve fesadınızdan. Siz de iyi bilin ki biz sizin gibi korkup kaçmadık. Vatanını çapulculara satmadık” dedi.



POLİS ENGEL OLDU

Açıklamanın ardından grup üyeleri üzerinde “Bıktık yalanlarından” yazan bir pankart taşıyarak tekbir getirdi. “Bu vatan gazidir çapulcu değil” sloganları atarak CHP il binasının önüne yürümeye çalışan gruba polis engel oldu. Polis ekipleri CHP binasını önünde güvenlik önlemi aldı. Eylemci grup ise, slogan atarak oradan ayrıldı.

(FOTOĞRAF-MD)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!