15 fotoğrafta kadının günlüğü

Güncelleme Tarihi:

15 fotoğrafta kadının günlüğü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2015 17:15

YENİMAHALLE Belediyesi, kadınların günlük hayatta yaşadığı sıkıntılara ve kadına yönelik şiddete dikkat çekmek amacıyla bugün başlayıp, 30 Ekim’e kadar sürecek olan, ‘Bir Kadının Aile Günlüğü’ adlı makyaj ve fotoğraf sergisine ev sahipliği yapacak. Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek sergide, 15 fotoğrafla bir kadının aile günlüğü gözler önüne serilecek.

Haberin Devamı

Ankara Güzellik Yarışması’nda 3’üncü seçilen Çiğdem Çağlar Özdemir’in objektif karşısına geçtiği sergide, bir kadının aşık olmasıyla başlayan hayat hikâyesi anlatılacak. Önde portrenin, arka fonda ise yaşanan hikâyenin yer aldığı fotoğraflarda büyük umutlar ve hayallerle başlayan bu aşkın, kadına getirileri ve kadından aldıkları, tüm çıplaklığıyla gözler önüne serilecek.

15 fotoğrafta kadının günlüğü


Aynı zamanda şiddete dikkat çekecek olan sergide, her şeye rağmen kadının ayakta kalma mücadelesi işlenecek. Makyaj sanatçısı Mazyar Topal ve fotoğrafçı İbrahim Çakır’ın ortak sergisi olan ‘Bir Kadının Aile Günlüğü’, bugün Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi’nde saat 18.30’da kapılarını açacak.

Haberin Devamı


15 fotoğrafta kadının günlüğü


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!