1461 Trabzon, kupa hazırlıklarına başladı

Güncelleme Tarihi:

1461 Trabzon, kupa hazırlıklarına başladı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 2016 17:31

1461 Trabzon, kupa hazırlıklarına başladı

Haberin Devamı

Tolga SAĞLAM/TRABZON, (DHA)- 1461 Trabzon, Ziraat Türkiye Kupası'nda Çarşamba günü Düzyurtspor ile oynayacağı maça hazırlanıyor. 

Spor Toto 2’inci Lig Kırmızı Grup’ta haftayı Niğde Belediyespor karşısında aldığı 5-2’lik galibiyetle kapatan 1461 Trabzon, bir günlük iznin ardından Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaşacağı Düzyurtspor maçının hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Hüsnü Özkara yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana hafif sakatlığı bulunan Yaser, Oğulcan ve Rasimcan katılmazken, tedavisi devam eden Yüksel Şişman ise fizyoterapist eşliğinde düz koşu yaptı. Isınma hareketleri ve 5'e 2 top çalışmasıyla başlayan antrenman, yarı sahada taktiğe yönelik çift kale maçla son buldu. Bordo mavi beyazlılar, yarın yapacağı çalışmayla hazırlıklarını sürdürecek.

ÖZKARA: “DÜZYURT MAÇINDA DOSTLUK KAZANACAK”

Bu arada 1461 Trabzon teknik direktörü Hüsnü Özkara, Niğde Belediyespor ile oynadıkları maçtan 3 puanla ayrıldıkları için mutlu olduklarını belirterek, “Futbolcularımı kutluyorum. İlk iki haftada yaşadığımız puan kaybından sonra Niğde Belediyespor müsabakası çıkış adına bizim için önemli bir maçtı. Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası’nda Düzyurtspor ile karşılaşacağız. Düzyurtspor karşılaşması bir üst tura çıkma adına bizim için çok önemli. Çarşamba günü kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Sonuç ne olursa olsun sadece dostluk kazanacak” ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!