12th International Supply Chain Camp başlıyor!

Güncelleme Tarihi:

12th International Supply Chain Camp başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2017 15:06

11 yıldır Lojistik Eğitim Kampı adıyla düzenlenen etkinlik bu sene yenilenerek 12 th International Supply Chain Camp adıyla 13-17 Şubat 2017 tarihleri arasında Yıldız Teknik Üniversitesi Yıldız Kampüsü Oditoryum’da #YesWeChainmottosuyla sizlerle.

Haberin Devamı

Türkiye’nin tedarik zincirini konu alan ilk ve tek etkinliği 12th International Supply Chain Camp uluslar arası alanda boy göstermeye hazırlanıyor.

Tedarik zinciri hakkında tüm sorularınıza yanıt bulabileceğiniz ve aynı zamanda Tedarik Zinciri ve Lojistik sektörlerinin devlerinin ağırlanacağı 12'th International Supply Chain Camp konaklamalı (kamp) ve seminer olarak iki bölümden oluşmaktadır.

Bölüm ve sınıf sınırlandırması olmayan ve sertifikalı olan seminer kısmına herkes davetlidir.

Seminer kısmı konuşmacıları; Cihan Dizman - 3M Üretim ve Tedarik Zinciri Planlama Müdürü Ahmet Viçin - LC Waikiki Lojistik Operasyon ve İnsan Kaynakları Direktörü Ali Tulgar - Mars Logistics Genel Müdür (CEO) Cenk Yüksel - Samsung SDS Turkey Operasyon Direktörü Burak Karagül - Vaillant Group TR Tedarik Zinciri Direktörü Mustafa Başkonyalı - Şişecam Tedarik Zinciri Direktörü Burak Özergül - BP Yakıtlar ve LPG den Sorumlu Tedarik Operasyonları Müdürü TLS Lojistik Lojistik Paneli Arkas Lojistik Paneli Batu Lojistik & Unilever

Haberin Devamı

Kayıt için:https://www.biletino.com/event/eventdetail/3076

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!