12 Yaş Tenis Milli Takımı Adana'da belirlendi

Güncelleme Tarihi:

12 Yaş Tenis Milli Takımı Adanada belirlendi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 2017 10:48

12 Yaş Tenis Milli Takımı Adana'da belirlendi

Haberin Devamı

ADANA(DHA)TÜRKİYE Tenis Federasyonu'nun (TTF) Adana'da yapılan 12 Yaş Milli Takım seçme müsabakaları Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü (ATDSK) kortlarında yapıldı.
Çekişmeli geçen maçlar sonunda erkeklerde Cem Atlamış (Bursa), Kerem Özlale (Ankara) ve Derin Can Atacan (İstanbul), bayanlarda ise Melisa Ercan (Adana), Duru Yağmur Durğun (Mersin) ve İzem Elif Ölçer (Balıkesir) Türkiye 12 Yaş Tenis Milli Takımı'na seçildiler.
12 Yaş Milli Takım Müsabakaları Turnuva Direktörü ATDSK Performans Tenis Kaptanı Serkan Şenlik, milli takıma giren sporcuları kutladı. Dünya şampiyonasında takım sporcularına başarılar dileyen Serkan Şenlik, "Çok çekişmeli güzel maçlar izledik. Yaşlarında her biri başarılı, güçlü birer raket olan tenisçilerimize dünya şampiyonasında da başarılar diliyor, ülkemize yeni başarılar getirmelerini diliyorum" dedi.
12 Yaş Milli Takımı, ilk olarak 27-29 Ocak tarihlerinde grup maçları yapacaklar. Grup maçlarında bayanlar İstanbul'da Bulgaristan, Gürcistan, Hollanda, Sırbistan ve Ukrayna takımları ile karşılaşacaklar. Erkekler grup maçları ise Çek Cumhuriyeti'nde yapılacak. Erkeklerin grup maçlarında Türkiye Milli Takımı'nın yanı sıra Çek Cumhuriyeti, Fransa, Macaristan, Portekiz ve Slovakya takımları yer alacak.
DHA(AP)02.01.2017 FOTOGRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!