12. eTR Ödülleri

Güncelleme Tarihi:

12. eTR Ödülleri
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2015 16:25

Haberin Devamı

GAZİANTEP (AA) - Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) ev sahipliğini yaptığı 12'nci eTR Ödülleri'nde Şahinbey Belediyesi e-belediyecilik uygulaması dalında "Açık Veri Portalı Projesi"yle orta ölçekli belediyelerde 1'inci oldu.

TÜSİAD ve Türkiye Bilişim Vakfı işbirliğiyle TBMM'de düzenlenen 12'nci eTR ödül törenine, AK Parti Gaziantep milletvekilleri Mehmet Sarı, Nejat Koçer, Mehmet Erdoğan ve Derya Bakbak ile protokol üyeleri katıldı.

Kamudan vatandaşa, kamudan kamuya, kamudan iş dünyasına ve özel ödüllerin yarıştığı törende Şahinbey Belediyesi, bu yıl e-belediyecilik uygulaması dalında aday gösterildiği "Açık Veri Portalı Projesi"yle orta ölçekli belediyeler arasında 1'inci oldu.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yerel yönetimler olarak e-belediyecilik alanında sunulan hizmetlerle vatandaşın işlemlerini kolaylaştırmak için büyük çaba sarf ettiklerini belirterek 6 yılda 3'üncü kez ödül aldıklarını kaydetti.

Haberin Devamı

Bu yıl 3’üncü defa e-TR ödülüne layık görülmelerinin başarılarının tesadüf olmadığını gösterdiğini anlatan Tahmazoğlu, "Bundan sonra da teknolojiyi yakından takip ederek vatandaşlarımıza kolaylıklar sağlamak adına çeşitli uygulamalar geliştirmeye devam edeceğiz" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!