116 gün bekledi

Güncelleme Tarihi:

116 gün bekledi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 27, 2017 15:00

Rakibi ile 2-2 berabere kalan mor-sarılar, geride kalan sezonun 29. haftasında sahasında oynadığı Atiker Konyaspor müsabakasının ardından ilk kez puanla tanıştı.

Haberin Devamı

Rakibi ile 2-2 berabere kalan mor-sarılar, geride kalan sezonun 29. haftasında sahasında oynadığı Atiker Konyaspor müsabakasının ardından ilk kez puanla tanıştı. SÜPER Ligin ilk iki haftasında oynadığı iki maçı da kaybeden Osmanlıspor, Kayserispor ile deplasmanda 2-2 berabere kalıp, ilk puanını almayı başardı. Yeni transferi Soulaymane Doukara’nın çıktığı ilk maçında gol attığı Osmanlıspor, ikinci yarıda Musa Çağıran’ın golü ile öne geçmesine rağmen, üstünlüğünü maçın son anlarında koruyamadı ve sahadan bir puanla ayrıldı. Osmanlıspor, 116 gün sonra ligde yeniden puan kazanmış oldu. Başkent ekibi geride kalan sezonun 29. haftasında, 1 Mayıs günü kendi evinde oynadığı Atiker Konyaspor maçında rakibi ile 0-0 berabere kalmış, sonrasında çıktığı müsabakalarda; Kardemir Karabükspor, Galatasaray, Akhisar Belediyespor, Çaykur Rizespor ve Beşiktaş’a yenilmişti. Sarı-morlar, bu sezonun iki haftasında da Evkur Yeni Malatyaspor ve Galatasaray’a kaybetti.

Haberin Devamı

YENİ TRANSFERLERİN KATILIMI ÖNEMLİ

Osmanlıspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, 2-2 biten Kayserispor maçının ardından yaptığı değerlendirmede, iki takımın da kazanma adına sahada mükemmel bir mücadele verdiğini belirtti.
Milli maç arasını iyi değerlendirmek istediklerini anlatan Uygun, şöyle konuştu:
“Birçok eksiğimize rağmen sahada coşkulu, arzulu bir Osmanlıspor gördük. Kazanabileceğimiz maç, bitime 2-3 dakika kala yaptığımız bir hatayla berabere bitti. Yeni transfer ettiğimiz oyuncuların takıma adapte olması için milli takım arasının inanılmaz yarayacağını düşünüyorum. Bu arayı iyi değerlendirip yeni gelen arkadaşlarla daha iyi bir Osmanlıspor’u herkese izleteceğiz.”

JOSUE TRİBÜNDEN İZLEDİ

Osmanlıspor’un, Porto’dan transfer ettiği orta saha oyuncusu Josue, Kayserispor maçında arkadaşlarını tribünden takip etti. Uygun’un bu sezon hem TSYD Ankara Futbol Turnuvası’nda hem de geride kalan üç lig maçında 11’de forma şansı verdiği genç oyuncu Tugay Kaçar ise oyunun uzatma anlarında kırmızı kart görüp cezalı duruma düştü. Osmanlıspor, ligin 4. haftasında sahasında Göztepe ile karşılaşacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!