100 TL’ye Venedik’te ev kazanan talihli belli oldu

Güncelleme Tarihi:

100 TL’ye Venedik’te ev kazanan talihli belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2017 16:18

100 TL’ye Venedik’te ev kazanan talihli belli oldu

Haberin Devamı

İSTANBUL (DHA) - VENEDİK Alışveriş Karnavalı kapsamında 13 – 28 Mayıs tarihleri arasında Venezia Mega Outlet’te yapılan çekilişin sonuçları belli oldu. 100 TL’lik alışveriş yapıp çekilişe katılan İzzet Barokas, Venezia Mega Rezidans’tan bir daire kazandı.

İtalyan mimarisinin en güzel örneklerinden Venedik konseptiyle tasarlanan Venezia Mega Outlet’in düzenlediği alışveriş kampanyasında 32 bin 149 kişi çekilişe katıldı. Yoğun katılımla gerçekleşen kampanya çekilişinin kazananı İzzet Barokas’a anahtarı bugün düzenlenen bir tören ile teslim edildi.

İzzet Barokas’a anahtarını teslim eden Kiptaş Genel Müdür Yardımcısı Tuncay Çolak, "Burası Kiptaş'ın gelir paylaşımlı yaptığı bir proje. Konseptinde rezidans, ofisler ve alışveriş merkezi var. Bu kapsamda Alışveriş Merkezi Karnavalı düzenlendi. Bu kampanyada 100 TL ve üzeri alışveriş yapanlara çekilişe katılım hakkı verildi. Karnaval çerçevesinde yapılan çekilişte talihli bir müşterimiz daire kazandı. Bugün kendisine dairesinin anahtarını temsili olarak verdik. Bir özelliği de projenin bitmiş olması, hemen oturuma hazır olması ve istediği anda taşınabilecek olması. Türkiye'de alışveriş karnavalı çerçevesinde verilen ilk daire. Genelde piyasada araba, beyaz eşya, bisiklet gibi hediyeler oluyor. Ama bizimki ev olması ve bitmiş bir ev olmasıyla bir ilk. Hemen hazır olması ayrı bir özellik. Alan kişi için de dairesini bir ömür mutluluk içerisinde kullanmasını diliyoruz" diye konuştu.

Gürsoy Grup İcra Kurulu Üyesi ve CFO’su Murat Saraç da "Burada Venedik konseptli bir Venedik karnavalı yaptık. Türkiye'de tematik bir alışveriş merkezinde ilk kez olan bir şey bu. Karnavalımız çok başarılı geçti. Bunu da alışveriş yapan müşterilerimizden birine dairelerden bir tanesini vererek taçlandırdık. Çok hareketli geçti.Alışveriş totali de çok yükseldi. Talihli arkadaşımızın da hayırlı, uğurlu, güzel günlerde kullanmasını temenni ediyoruz. Daire AVM'nin üzerindeki 1977 tane konuttan bir tanesi. Rezidans özelliği taşıyor. 1+1 geniş bir daire. Tüm daire sakinlerimiz gibi alışveriş merkezine direk ulaşımı var. Aynı zamanda önümüzdeki sene açılacak metrodan da yararlanılacak. Çünkü metroburanın altından geçiyor ve tam altta Venezia durağı var. İsmi de şimdiden belli oldu. Bu yüzden çok kullanışlı, çok fonksiyonel ve talihlimize şehrin ortasındaki alışveriş merkezimizin içinde bulunan bir daire hediye etmiş olduk " dedi.

CİROLARDA YÜZDE 70, 75'LERE VARAN ARTIŞ

Karnaval hakkında bilgi de veren Saraç, "Karnaval çok başarılı geçti. Hem giriş sayısından bunu ölçtük hem de alışveriş merkezindeki mağazalarımızdan aldığımız ciroların yüzde 70, yüzde 75'lere varan artış gösterdiğini gördük. Karnavalda çok değişik etkinlikler de yaptık. Hem çevre halkı, hem İstanbullular hem yaşayanlar hem de mağaza sahipleri ortak bir mutluluk ve sevinç gösterdiler. İnşallah devamını da getireceğiz. Çünkü burada özel bir tasarım yaptık. AVM, Venedik mimarisiyle yapılmış konsept bir tasarım. Bu yüzden önümüzdeki senelerde de Venedik Karnavalı 2, Venedik Karnavalı 3 olarak devam ettirmeyi düşünüyoruz. Buraya çok emek verdik bu sebeple tüm İstanbul'un bu konsepte ve projeye daha fazla sahip çıkmasını bekliyoruz.  Projede hem grubumuzun hem de Kiptaş'ın garantörlüğü ve teminatı da olduğu için sistem şu anda çok iyi gidiyor" şeklinde konuştu.

100 TL'ye daire sahibi olan talihli İzzet Barokas ise "Bir Pazar günü eşimle hem çocuğumuza bir şeyler almak hem de değişik bir ortam görmek için gelmiştik. Açıkçası alacağımız şeyi alıp almamak konusunda tereddüdümüz vardı. Sonraki aya da bırakmayı düşünüyorduk ama sonra almaya karar verdik. Aldık ve çekilişe katıldık.Çok iyi yapmışız almakla, böyle güzel bir haber aldık. Biz zaten çekilişin sonlarında katılmıştık. Zannediyorum 10, 15 gün içinde belli oldu. Daireyi gördüm, güzeldi, kendileri de çok ilgilendiler sağ olsunlar. Kiptaş ve Gürsoy Grup ailesine yardımlarından ve sıcaklıklarından dolayı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

 (FOTOĞRAFLI)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!