%100 Kazandıran Konut Projesi!

Güncelleme Tarihi:

%100 Kazandıran Konut Projesi
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2015 09:35

İstanbul’da %100 Kazandıran Konut Projesinde Satışlar Başladı!

Haberin Devamı

İstanbul’da ev sahibi olmak isteyenlere müjde! Özyurtlar İnşaat’ın ilk etabı büyük ilgi gören, %80’i 1 ay gibi kısa bir sürede satılan ve yatırımcısına %100 kar ettiren dev projesi Nlogo İstanbul’da ikinci etap satışları başlıyor!

%100 Kazandıran Konut Projesi
İstanbul’un yükselen değeri Bahçeşehir’de,Tem Bağlantı Yolu üzerinde bulunan Özyurtlar İnşaat garantisiyle yapılan, ilk etabı büyük ilgi gören, yüzde 80’i bir ay gibi kısa bir sürede satılan ve yatırımcısına 1 yılda %100 kazandıran dev proje Nlogo İstanbul’un ikinci etabı lansmana özel fiyatlarla satışa sunuluyor.

Toplam 7 blokta 2 bin 550 daire ve 59 dükkandan oluşan Nlogo İstanbul, üç etap halinde inşa ediliyor. Projenin 5 Mart’ta satışa çıkan ikinci etabında 1+0’dan 3+1’e kadar farklı tip ve büyüklüklerde 850 daire bulunuyor. Öncelikli daire seçeneği ve ilk fiyat avantajından yararlanmak isteyenler Nlogo İstanbul’a yoğun ilgi gösteriyor!

Projenin Kalbinde Eşsiz Bir Alışveriş Merkezi: Cadde İstaNbul
Nlogo İstanbul
’da konutların dışında 59 dükkandan oluşan “Cadde İstaNbul” da bulunuyor. Farklı peyzajı ve seçkin mağazalarıyla Cadde İstaNbul, ziyaretçilerine butik alışveriş keyfini doyasıya yaşatacak. Ayrıca Cadde İstaNbul, birbirinden farklı temalarda her zevke hitap eden restaurant ve cafeleriyle de kusursuz bir mutfak kültürü sunacak.

Metro İstasyonu’nun Yanında ve Metrobüse 5 Dakika Uzaklıkta
Nlogo İstanbul
, kolay ulaşımı ve merkezi noktalara yakınlığıyla da öne çıkıyor. Tem Bağlantı Yolu üzerinde bulunan Nlogo İstanbul, metrobüs, toplu taşıma araçları, E5 ve TEM otoyolu üzerinde yer alıyor. Proje, Tüyap Fuar Merkezi’ne 10 dakika, Atatürk Havaalanı’na ise yalnızca 15 dakika uzaklıkta bulunuyor. Alışveriş noktalarına yakınlığıyla dikkat çeken Nlogo İstanbul, Akbatı AVM’ye, Torium AVM’ye, Marmarapark AVM’ye, 5M Migros’a, Real Hipermarket ile Bauhaus ve Koçtaş Yapımarket’e ise yalnızca 5 dakika mesafede yer alıyor.

48 Ay “0” Faiz Avantajı
İkinci etabı lansmana özel fiyatlarla satışa sunulan Nlogo İstanbul’da 1.090 TL’den başlayan taksitler ve Üstelik şirket bünyesinde 48 ay “0” faiz imkanıyla satışa sunulan daireler, yatırım ve oturumcuların kısa sürede ilgisini toplamayı başardı. İlk etabının %80’i 1 ay gibi bir sürede satılan Nlogo İstanbul’un ikinci etabının da kısa sürede yeni sahipleriyle buluşması bekleniyor.

Haberin Devamı


Detaylı bilgi için tıklayın.


İlandır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!