1 milyon 200 bin liralık daireler fuarın ilk gününde satıldı

Güncelleme Tarihi:

1 milyon 200 bin liralık daireler fuarın ilk gününde satıldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2017 12:32

1 milyon 200 bin liralık daireler fuarın ilk gününde satıldı

Haberin Devamı

E


Edip TEKİN / BURSA, (DHA) – BURSA’da açılan İnşaat Fuarı'nda katılan bir firmanın yatığığı 270 metrekarelik 24 adet dubleks daireler fuarın ilk gününde 1 milyon 200 bin lira ücretle satıldı. 
Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş ve İnşaat Müteahhitleri ve Sanayicileri İşadamları Derneği (İMSİAD) iş birliğiyle düzenlenen, 2’nci Rising City Gayrimenkul Fuarı ve 15. İnşaat Fuarı’na 252 firma katıldı. Yaptıkları daireleri fuarda görücüye çıkaran firmalar, çeşitli projelerle müşterilerinin karşısına çıktı. Bursa’nın merkez Nilüfer ilçesinde yapılan 270 metrekarelik 24 adet dubleks daireyi tanesi 1 milyon 200 bin liradan satan Ergünkent İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı  Emin Adanur, dairelere yoğun talep olduğunu söyledi.
 “VATANDAŞ EVİN İÇİNE DEĞİL DIŞINA BAKIYOR"
Vatandaşların evden ziyade sitenin sosyal alanlarına baktığını söyleyen Adanur, “Evin içinin çok lüks olmasından ziyade vatandaşlar sitenin yaşanabilirliğine bakıyor. Yeşil alanların genişliğine, bulunduğu semtin gelişmişliğine bakıyor. Yani insanlar artık daireden çok konum satın alıyor. Ulaşım, hastane, okul, alışveriş merkezine yakınlık artık evlerin tercih edilmesinde önemli rol oynuyor. Vatandaş eve girdiği zaman 20 bin lira harcadığında bunu kendisine göre en güzel şekle getireceğini biliyor zaten. Bu sebeple vatandaşlar evin içi ile değil artık evin dışıyla ilgileniyor" şeklinde konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!