1 Kezban 1 Mahmut Adana Yollarında'ya özel gösterim

Güncelleme Tarihi:

1 Kezban 1 Mahmut Adana Yollarındaya özel gösterim
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2016 11:12

1 Kezban 1 Mahmut Adana Yollarında'ya özel gösterim

Haberin Devamı

ADANA'da, '1 Kezban 1 Mahmut Adana Yollarında' filminin özel gösterimi yapıldı.
TÜRKİYE'nin ilk interaktif dizisi olarak hayran kitlesine ulaşan ve daha sonra sinema filmi çekilen, '1 Kezban 1 Mahmut Adana Yollarında'nın özel gösterimi yapıldı.
Adana Optimum Alışveriş Merkezi'ndeki özel gösterimde oyuncular, filmi, Adanalı sinemaseverlerle birlikte izledi.
27 Mayıs'ta vizyona giren filmin başrol oyuncuları Yunus Emre Tekin ve Neslişah Akray, özel gösterim öncesi seyirciyle bir araya geldi. Yönetmenliğini Cenk Çelik'in üstlendiği filmin oyuncuları, sohbet ettikleri seyircilerin sorularını yanıtladı. Oyuncular, filmin çekimleri sırasında gördükleri yakın ilgiyi unutamadıklarını belirtti.
Söyleşi sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan filmin başrol oyuncusu Yunus Emre Tekin, Adanalıların sevgisini kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi. Tekin, "Ekibimizle, yönetmenimizle, oyuncularımızla güzel bir Adana işi yapmaya çalıştık. Hiçbirinin hakkını ödeyemeyiz. Adana benim memleketim. Doğup, büyüdüğüm yerde bu kadar ilgi görmek beni son derece mutlu etti. Herkese sonsuz teşekkür ediyorum" diye konuştu.
'1 Kezban 1 Mahmut Adana Yollarında', Mahmut ve Emrah adında iki kafadarın, kız kaçırmasını, ardından kaçırdıkları kızların da kaçırılması sırasında yaşadıkları maceraları, aksiyon ve kahkaha dolu sahnelerle izleyiciye sunuyor.

ADANA, (DHA) (5.6.2016/FOTOĞRAF)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!