1+1 Fiyatına 2+1 Daire Alma Fırsatı

Güncelleme Tarihi:

1+1 Fiyatına 2+1 Daire Alma Fırsatı
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2016 10:22

Delta Şirketler Grubu tarafından İstanbul-Esenyurt’ta hayata geçirilen Delta Deluxe projesi; 15.000 m2 arsa alanı üzerinde, 975 adet konut ve 77 adet ticari birimden meydana gelmektedir. Karma proje olma özelliği bulunan proje; Residence, Hotel ve AVM bölümlerinden oluşmaktadır.

Proje özellikleri arasında; 2000 araç kapasiteli kapalı otopark, fitness salonu, açık ve kapalı yüzme havuzları, masaj odası, hamam, sauna, spa, buhar odası, kuru temizleme, çocuk oyun parkı, 24 saat kameralı güvenlik hizmetleri bulunmaktadır.

Gün geçtikçe değeri artan, son yılların en gözde ilçesi ve cazibe merkezi olan Beylikdüzü’nde yer alan Delta DELUXE yatırımcılarına yüksek kazanç ve lüx bir yaşam vadetmektedir. E5 Karayolu ve TEM bağlantı yoluna cephe olan proje, Hava Limanına 15 dakika, Ambarlı limanına 5 dakika mesafede, Metro ve Metrobüse yürüme mesafesindedir.

Residence, AVM ve otel yapılanmasından oluşan Delta Deluxe projesinin 10 dönümü yeşil alanlara ayrıldı. Yatırımcıların ve ailelerin yoğun ilgi gösterdiği Delta Deluxe projesinde 2+1 dairelerin 2.000 TL'den kiracı bulması bekleniyor.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!