Ziraat Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe’nin grubunda durum ne olacak?

Güncelleme Tarihi:

Ziraat Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe’nin grubunda durum ne olacak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2016 12:13

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu 5. maçları bugün oynanacak. Giresunspor Antalyaspor’u sahasında ağırlarken, Fenerbahçe de Tuzlaspor’u misafir edecek. Maçlarda alınacak olan skorlara göre Fenerbahçe’nin liderliğini garantileme imkanı bulunuyor. 

Haberin Devamı

12 puanla şu anda lider olan Fenerbahçe, bugün Tuzlaspor ile oynayacağı maçı kazanırsa ya da berabere kalırsa grubu lider olarak tamamlayacak. Öte yandan Fenerbahçe’nin bugün Tuzlaspor ile oynayacağı karşılaşmayı kaybetmesi durumunda ise; Antalyaspor, grupta herhangi bir iddiası kalmayan Giresunspor ile oynayacağı maçı kazanırsa gruptan lider çıkabilme ihtimalini sürdürecek.

Puan durumuna göre grupta üçüncü sırada bulunan Tuzlaspor ise Fenerbahçe karşılaşmasından puan alarak gruptan ikinci olarak çıkmayı hedefliyor.  

TÜRKİYE KUPASI H GRUBU 5. MAÇLARI SAAT KAÇTA OYNANACAK?

Giresunspor Antalyaspor karşılaşması 21 Ocak 2016 Perşembe günü saat 18:30’da başlayacak. Kıyasıya rekabetin yaşanacağı maçı Tayfur Özkan yönetirken, karşılaşma A Spor’dan naklen yayınlanacak.  

Haberin Devamı

Fenerbahçe Tuzlaspor maçı ise 21 Ocak 2016 Perşembe günü saat 20:45’de başlarken maç A Haber’den canlı olarak yayınlanacak. Fenerbahçe daha önce Giresunspor ile oynadığı karşılaşmadan 6-1’lik galibiyetle ayrılırken, bugün gerçekleşecek olan maçtan alacağı beraberlik gruptan çıkmasını garantiliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!