Umut Bulut'un amcası konuştu!

Güncelleme Tarihi:

Umut Bulutun amcası konuştu
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2016 09:24

Galatasaraylı futbolcu Umut Bulut'un babası Kemal Bulut, Ankara'da yaşanan terör olayında hayatını kaybedenlerin arasındaydı. Umut'un amcası Ömer Bulut, yaşananlar sonrasında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

37 vatandaşımızın hayatını kaybettiği Ankara’daki hain terör saldırısında Galatasaraylı Umut Bulut’un babası Kemal Bulut’un da vefat etti.

Merhum Kemal Bulut’un cenazesi bugün memleketi Kayseri’de ikindi namazına mütakip defnedilecek. Haberi duyan Umut Bulut dün sabah saatlerinde hemen Ankara’ya gitmişti. Umut babasının naaşıyla birlikte bugün Ankara’dan Kayseri’ye yola çıkacak.

Bulut ailesinin Kayseri’de bulunan evlerine ise Türk bayrağı çekildi. Acılı ailede Türk bayrağı çekili evde taziyeleri kabul ediyor.

'YÜRÜYEREK EVİNE GİDİYORDU'
Umut Bulut’un Kayseri’de yaşayan amcası Ömer Bulut’a ulaştık ve dün yaşanan hain saldırıyı sorduk. Ömer Bulut son olarak dün maç sırasında abisiyle görüştüğünü belirterek “Acımız çok büyük. Teröre lanet olsun. Dün ağabeyimle maç sırasında birlikteydik. O maçtan sonra yürüyerek eve gitti. Acı haberi geç saatte aldık. Umut şuan Ankara’da yarın Kayseri’ye gelecekler. Ağabeyimi burada defnedeceğiz. Bizim ocağımıza ateş düştü umarım bu büyük acıyı artık kimse yaşamaz” dedi. (Sporcope)

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!