Stadın isim hakkından 100 milyon dolar gelir

Güncelleme Tarihi:

Stadın isim hakkından 100 milyon dolar gelir
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 2015 12:36

Başkan Aziz Yıldırım hedeflerini açıkladı, çıtayı yüksek tuttu: Görüşmelerimiz sürüyor. 100 milyon dolar stadın isim hakkından gelir elde edebiliriz. Forma satışı da var. Ayrıca 1 milyon üye projesinden 50 milyon TL gelir elde ettik. Sıkışırsak 25 milyon Fenerbahçeliye başvururuz.

Haberin Devamı

Başkan Aziz Yıldırım gazetecileri ağırladığı Topuk Yaylası’nda ilginç açıklamalarda bulundu. Gelin o açıklamaları başlıklar halinde okuyalım.

HERKES Fenerbahçe’nin transfere harcadığı paraları konuşuyor. Daha önce (2 binli yılların başı) 80 milyon dolar harcamıştık. Kimse sormuyordu. Fenerbahçe’de giden oyuncularla, gelen oyuncular arasından 20 milyon Euro fark var. Bu sene 40 bin kombine satışı hedefliyoruz. 35 bini buluruz. Buradan gelecek 20-25 milyon Euro o açığı kapatır.


STADIN İSİM HAKKI

Kesin bir anlaşma yapmadan açıklamam. Görüşmelerimiz sürüyor. 100 milyon dolar stadın isim hakkından gelir elde edebiliriz. Forma satışı da var. Ayrıca 1 milyon üye projesinden 50 milyon TL gelir elde ettik. Hem kimse merak etmesin. 25 milyon Fenerbahçeli var demiyor muyuz. Sıkışırsak 25 milyon Fenerbahçeliye başvururuz.

Haberin Devamı


TRANSFERLER

Şikayetçiyim, çünkü yalan yazıyorsunuz. Bu yalan haberler bize zarar veriyor. Biz elimizdeki rapor doğrultusunda bazı isimlerle görüşürsen Ramirez diyorlar, falanca diyorlar. Guarin Ospina adları anılmadı bile. Ne yapacağız bu futbolcuları Asılsız iddialar yüzünden pazarlık payımızı düşünüyorlar.
Obi Mikel’in maliyeti 35 milyon Euro.


DEDİKODULAR

Kalkıp biri “Fenerbahçe’de oynayamaz” diyor, hoca mısın, teknik adam mısın, öyle olsan kabul edeyim, onun dışındakiler bunu söyleyemez ayıp. “Volkan’ı bitirmek için kaleci aldı” dediler, öyle olsa Casillas’ı alırdık, Gelmek de istedi. Volkan çalışırsa ondan iyi kaleci yok. Mehmet Topal, Souza ile oynayacak, hoca istedi. Lucas’ı da alabilirdik olmadı. Şimdi diyorlar ki Topal‘ın yerine oyuncu aldılar öyle birşey yok.
Atınç’a 6 milyon Euro veriyorlar biz Kjaer’i aldık. Fazla mı? Sergio Ramos’a 60 milyon Euro veriyorlar onu niye konuşmuyorsunuz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!