VakıfBank Spor Kulübü Başkanı Abdi Serdar Üstünsalih: 'Çok gururluyuz, teşekkür ediyoruz'

Güncelleme Tarihi:

VakıfBank Spor Kulübü Başkanı Abdi Serdar Üstünsalih: Çok gururluyuz, teşekkür ediyoruz
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2023 20:03

VakıfBank Spor Kulübü Başkanı Abdi Serdar Üstünsalih, CEV Şampiyonlar Ligi finalinin oynanacağı Torino'da önemli açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

VakıfBank Spor Kulübü Başkanı Abdi Serdar Üstünsalih Torino’da düzenlediği basın toplantısında konuştu.

"Bugün iki Türk takımı Arupa'nın zirvesinde, bir diğer takımımız ligimizde şampiyon oldu, bir başka kulübümüz yeni sezon için dünyanın en iyi teknik adamlarımdan birini başa geçirdi." diyen Abdi Serdar Üstünsalih, "Bunlar Türk Kadın voleybolunun marka değerini arttırıyor. Önümüzdeki yıl en az 4 kulübümüz zirveye oynayacak. Kadın voleybolde bir dünya markası olduğumuz bir gerçek. VakıfBank olarak buna katkı sunduğumuz için çok gururluyuz, emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz." şeklinde konuştu.

Abdi Serdar Üstünsalih sözlerini, "Bir futbol kulübümüz gelip başarılarımızı inceledi ve kendilerine uyarlayıp uygulamayı başlatmayı düşünüyorlar. 15 yıldır takımın başında olan Başantrenör Giovanni Guidetti ile Allah ömür verirse bir 15 yıl daha çalışmak isteriz. Kendisi sporcu ruhunu biliyor, iş ahlakı olan bir iletişim ustası. İlkelerimiz var, sevgi ve uyumla başarılarımızı sürdürüyoruz." ifadeleriyle tamamladı.

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!