Uğurcan Çakır: 'İlk defa bu kadar duygulandım'

Güncelleme Tarihi:

Uğurcan Çakır: İlk defa bu kadar duygulandım
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2023 23:04

Trabzonspor'un oyuncularından Uğurcan Çakır, Jens Stryger Larsen ve Marc Bartra, Basel'i 1-0 mağlup ettikleri maçın ardından konuştu.

Haberin Devamı

UEFA Konferans Ligi'nde Basel'i 1-0 mağlup eden Trabzonspor'da oyuncular maç sonunda açıklamalarda bulundu.

UĞURCAN ÇAKIR: BÜYÜK BİR AFET YAŞADIK

Çok büyük bir afet yaşadık. İlk günler çok zor geçti. Gece gündüz karıştı, uyuyamadık. Çok üzüldük. Hepsi bizim canımızdı. Orada olanların yaralarını sarmaya bütün ülke olarak çalıştık. Unutulacak bir şey değil. Zor günler.

MOTİVE OLMAK ZORDU

Trabzonspor formasıyla burada 150'ye yakın maç oynadım. İlk defa bu kadar duygulandım. Ülkenin her yerinden gelen kardeşlerimiz vardı tribünde. Nasıl beraber olduğumuzu gösterdik. Allah nasip etti, futbol oynuyoruz. Bu maça motive olmak zordu.

LARSEN: ZOR GÜNLER, ZOR ZAMANLAR

Olanlardan dolayı çok üzgünüz. Bizim için zor günler, zor zamanlar. İnsanların çektiği acılarla birlikte devam etmek zorundaydık. Bir maç oynamak zorundaydık, bu maçı ülke adına oynayacaktık. Elimizden gelenin en iyisini yaptık

Haberin Devamı

BARTRA: MUTLU ETMEK İSTİYORDUK

Depremden etkilenenler için baş sağlığı dileklerimi iletiyorum. Bu maçı oynamak zorundaydık. Herkes adına oynayacağımızın bilincindeydik. Depremden etkilenen halkı biraz olsun mutlu etmek istiyorduk.

ABDÜLKADİR ÖMÜR: EN DUYGULU MAÇ

Belki de futbol kariyerimizin en zor, en duygulu maçına çıktık. Hazırlanması hiç kolay olmadı. Televizyondan takip edebildik yaşananları, çok üzüldük. Maddi ve manevi destek dışında elimizden tek gelen dua etmekti. Allahtan rahmet diliyorum hayatını kaybedenlere. Yaralılara Allah acil şifalar versin. Çok duyguluyuz, çok hüzünlüyüz. Bu galibiyet onları bir nebze mutlu ettiyse, tek sevincimiz bu yönde olabilir. Fenerlisi, Galatasaraylısı, Beşiktaşlısı herkese teşekkür ediyoruz. Futbolun birleştirici gücünü gördük. Türk insanı istediği zaman tek bir vücut haline gelebiliyor. Birbirimize sarılalım, en güçlü şekilde bu durumdan çıkacağımıza inanıyorum. Elimizden ne geliyorsa bundan sonra da vermeye hazırız.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!