Son dakika: Transfer resmileşince Ozan Tufan'ın eşi Rojin Haspolat Tufan'dan Fenerbahçe'ye veda

Güncelleme Tarihi:

Son dakika: Transfer resmileşince Ozan Tufanın eşi Rojin Haspolat Tufandan Fenerbahçeye veda
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2021 12:26

Ozan Tufan'ın Watford'a transferi sonrasında milli futbolcunun eşi Rojin Haspolat Tufan, yaptığı paylaşımla Fenerbahçe'ye veda etti.

Haberin Devamı

Ozan Tufan, satın alma opsiyonlu kiralık olarak İngiltere Premier Lig ekibi Watford'a transfer oldu. Resmi açıklama sonrası Ozan'a veda paylaşımı yapan Fenerbahçe'nin bu paylaşımına yıldız futbolcunun eşi Rojin Tufan yanıt vererek; "Ailenizin bir parçası olabildiğimiz için çok şanslıyız. Her şey için biz teşekkür ederiz. Sizin de yolunuz açık, sonunuz şampiyonluk olsun" ifadelerini kullandı.

Rojin Haspolat Tufan, daha sonra uzun bir veda açıklaması da yaptı ve şunları yazdı:

Sevgili Fenerbahçe ailesi, beni de aileden gördüğünüzü bildiğimden, ben de veda etmeden gitmek istemedim. Ben futbolla ilişkimin temellerini sizlerle attım. Gerçek bir taraftar olmayı, bir takıma gönülden bağlanmayı, 90 dakika yüreğim ağzımda soluksuz maç izlemeyi, stadyumda sesim kısılana kadar desteklemeyi, her golde tanımadığım binlerce insanla beraber sevinmeyi, yenilgide isyan edip üzülmeyi ama yine de pes etmeden umut etmeyi, kısacası binlerce taraftarla tek yürek olmayı, kocaman bir aile olmayı sizlerle öğrendim. Bize kattığınız tüm güzel duygular için, en zor zamanda gösterdiğiniz destek ve en iyi zamanda kocaman alkışladığınız için, bizi aileden gördüğünüz için sonsuz teşekkürler. Ve en çok da tüm bu güzel duyguları yaşamama vesile olduğu için sevgili eşim Ozan'a teşekkürler. Sizlere veda ediyor olduğumuz için biraz buruğuz ama yeni bir yola çıkacağımız için de oldukça heyecanlıyız. Dilerim her şey herkesin istediği gibi olur. Hakkınızı helal edin, bizim de hakkımız varsa helal olsun. Yolunuz açık, sonunuz şampiyonluk olsun.

Haberin Devamı

Son dakika: Transfer resmileşince Ozan Tufanın eşi Rojin Haspolat Tufandan Fenerbahçeye veda

Hemen Misli.com'a üye ol, ilk 100 TL'lik kuponuna 100 TL hediye! Yeni üyelere özel...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!