Son Dakika: Nicolo Zaniolo resmen Aston Villa'da! Galatasaray mali detayları açıkladı

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika: Nicolo Zaniolo resmen Aston Villada Galatasaray mali detayları açıkladı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2023 22:15

Galatasaray, Nicolo Zaniolo'nun İngiltere Premier Lig ekibi Aston Villa'ya şarta bağlı zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralık transfer olduğunu açıkladı.

Haberin Devamı

Galatasaray, Zaniolo'nun Aston Villa'ya transferini açıkladı.

"Profesyonel futbolcumuz Nicolò Zaniolo’nun 2023-2024 sezonu için şarta bağlı zorunlu satın alma opsiyonu ile geçici transferi konusunda Aston Villa FC Limited ile anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre Aston Villa FC Limited, şirketimize 5.000.000 euro geçici transfer bedeli ile maksimum 1.375.000 euro tutarında şarta bağlı bonus ödeyecektir. Futbolcunun transfer bedeli 22.500.000 eurodur. Buna ek olarak anlaşmamızda 15.500.000 euro tutarında şarta bağlı bonuslar bulunmaktadır. Ayrıca, Aston Villa FC Limited'e futbolcunun transferinin gerçekleşmesi ve ileride üçüncü bir kulübe transfer olması durumunda satış bedeli karının %10’u şirketimize ödenecektir."

ZANIOLO'DAN GALATASARAY'A VEDA MESAJI

Haberin Devamı

Türkiye'ye gelirken herkes bana buradaki insanların çok büyük kalplerinin olduğunu söyledi. Ama beni burada neyin beklediğini bilmiyordum. Her zaman sahaya adım attığım an takımım için tüm ruhumu verdim ama burada ilk dakikadan itibaren desteklenmiş ve sevilmiş hissettim.

Bugün bu harika kulüpten ayrılıyorm ve bu güzel ailenin bir parçası olduğum için ne kadar minnettar olduğumu gösteremiyorum. Birlik olduğumuzda hiçbir şeyin imkansız olmadığını birlikte kanıtladık.

Aslan ailesi, artık kalbimin bir parçasısınız ve söz veriyorum bunu asla unutmayacağım.

İMZA SONRASI İLK SÖZLERİ

Burada olduğum için çok mutluyum. Monchi beni aradıktan sonra burada olmak ve ilk maçımı oynamak için sabırsızlanıyordum.

Dün İstanbul'dan yola çıktım ve buraya geldim. Sağlık kontrollerinin ardından arkadaşlarım ve ailemle vakit geçirdim. Bu sabah takımla tanıştım. Aston Villa, Premier Lig'deki en iyi kulüplerden. Ben de oynayıp bu kulübe katkı yapmak istiyorum.

Unai Emery dünyadaki en iyi teknik direktörlerden biri. Ben ve takımdaki diğer futbolcular için onunla çalışmak önemli bir şey. Premier Lig de dünyadaki en iyi lig. Burada oynamak benim çocukluk hayalimdi.

22 NUMARALI FORMAYI GİYECEK

Galatasaray'da Muhammed Emin anısına 17 numaralı formayı giyen Zaniolo, Aston Villa'da 22 numaralı formayı giyecek.

Haberin Devamı

Son Dakika: Nicolo Zaniolo resmen Aston Villada Galatasaray mali detayları açıkladı

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!