Son Dakika Haberi: Fenerbahçe kalecisi Altay Bayındır için çılgın rakam! Bir takım daha...

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika Haberi: Fenerbahçe kalecisi Altay Bayındır için çılgın rakam Bir takım daha...
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2021 10:45

Fenerbahçe'nin genç kalecisi Altay Bayındır'a, Fransa'nın Nice takımı talip olurken Fenerbahçe yönetiminin bu transfer için belirlediği taban fiyat da ortaya çıktı. 23 yaşındaki eldiven için Lille'in de devreye girdiği bilgisine ulaşıldı. İşte detaylar...

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de Altay Bayındır'ın talipleri artıyor... Bu sezonki yükselen performansı ile Fenerbahçe'yi şampiyonluk yarışında tutan ve A Milli Futbol Takım'ına kadar da yükselmeyi başaran Altay Bayındır'a, Fransa Ligue 1 ekiplerinden Nice'in talip olduğu öğrenilmişti.

Yaşanan son gelişmeler doğrultusunda Fenerbahçe Yönetimi'nin, 23 yaşındaki eldiven için en az 20 milyon Euro istediği belirtilmişti.

İlk etapta bu rakam Nice'e fazla gelirken, Fanatik'in haberine göre; Fransa'da son şampiyon Lille de Altay için devreye girdi.

Beklemeye geçtiler

Kırmızı-Beyazlı ekibin, genç file bekçisi için önümüzdeki günlerde Sarı-Lacivertli ekip ile görüşmelere başlayacağı da bildirilirken, Fenerbahçe Yönetimi'nin ise belirlediği bonservisin altına hiçbir şekilde inmeyeceği öğrenildi.

Haberin Devamı

Misli.com'dan yeni üyelere özel kampanya! 100 TL oyna, 100 TL kazan, hemen katıl...

BAKMADAN GEÇME!