Son Dakika: Galatasaray'da Mauro Icardi şoku! 'Bir süre oynamamasına karar verilmiştir'

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika: Galatasarayda Mauro Icardi şoku Bir süre oynamamasına karar verilmiştir
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2024 14:23

Galatasaray Kulübü, Mauro Icardi'nin bir süre sahalardan uzak kalacağını açıkladı.

Haberin Devamı

Mauro Icardi'den Galatasaray'a kötü haber! Süper Lig'in 18. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile oynanan maçta yüzüne darbe alan Arjantinli futbolcunun bir süre takımdan ayrı kalacağı açıklandı.

Resmi siteden yapılan açıklamada; "Trendyol Süper Lig’in 18. haftasındaki Fenerbahçe maçında aldığı darbe sonrası yüz kemiklerinde kırık oluşan futbolcumuz Mauro Icardi’nin yapılan göz hastalıkları, kulak burun boğaz ve plastik cerrahi konsültasyonları sonucu bir süre oynamamasına karar verilmiştir. Travmanın 20. gününden sonra yapılacak değerlendirmenin ardından oyuncumuz gerekli görülürse bir maske yardımıyla oynayabilecektir." ifadeleri kullanıldı.

DERBİDEN SONRA GÖZÜ MORARMIŞ, POLEMİK KONUSU OLMUŞTU

Galatasaray, Fenerbahçe derbisi sonrası gözünde morluk oluşan Icardi'nin fotoğrafını sosyal medya hesaplarından paylaşmış, Fenerbahçe de ezeli rakibine cevap vermişti.

Haberin Devamı

Son Dakika: Galatasarayda Mauro Icardi şoku Bir süre oynamamasına karar verilmiştir

Fenerbahçe'nin golcüsü Edin Dzeko da Icardi'nin fotoğrafını paylaşan Fabrizio Romano'ya; "Adam kafasını kale direğine çarptı ve onlar da bu fotoğrafı alıp Instagram'a koydular, penaltı için ağlıyorlar. Her zamanki halleri. Emin ol, bundan daha iyisini yapabilirsin Fabrizio." şeklindeyanıt vermişti.

Son Dakika: Galatasarayda Mauro Icardi şoku Bir süre oynamamasına karar verilmiştir

SÜPER KUPA MAÇININ KADROSUNDAYDI

Mauro Icardi, 29 Aralık'ta Riyad'da oynanması planlanan ancak iptal olan Süper Kupa maçının kadrosundaydı. Kupa derbisi için takımla çalışan Arjantinli futbolcu için özel maske hazırlanmış ve Icardi'nin maskeyle sahaya çıkacağı bekleniyordu.

OKAN BURUK: YÜZÜNDE KIRIKLAR VAR, DURUMUNA BAKACAĞIZ

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Süper Kupa öncesi 28 Aralık'ta düzenlenen basın toplantısında Icardi'nin durumuyla ilgili şunları söylemişti:

Icardi'nin yüzünde kırık oluştu. 3 ayrı darbe aldı. Maskeyle oynamak istiyor. Son kararı vereceğiz.Tekrar söylemek istiyorum, hakemler de oyuncuları korumalı. Hakemler korumazsa bu tür kırıkların oluşması gayet normal. Hakemlerden oyuncuları daha çok korumalarını isteyeceğim. Hakemlere karşı yapılan bir saldırı oldu, hepimiz birleştik, koruduk, yanlarında olduk. Hakemler de oyuncuları saha içinde korumak zorunda. Icardi bizimle antrenmana çıktı. Yarın karar vereceğiz oynayıp oynamamasına...

Haberin Devamı

TATİLE DUBAİ'YE GİTTİ

Süper Kupa maçının ertelenmesi sonrası Icardi, ailesiyle birlikte yeni yılı kutlamak için Dubai'ya geçmiş ve hep birlikte tatil yaptıktan sonra geçtiğimiz günlerde İstanbul'a dönmüştü.

BAKAMBU MİLLİ TAKIMDA, TEK FORVET HALİL DERVİŞOĞLU

Süper Lig'in 19. haftasında Konyaspor ile karşılaşacak olan Galatasaray'da eksik isimlere Icardi de eklendi. Arjantinli golcünün olmaması ve Bakambu'nun Afrika Uluslar Kupası için milli takım kampında olması sebebiyle santrfor özellikle tek isim Halil Dervişoğlu kaldı.

Galatasaray'da ayrıca Davinson Sanchez (sakatlık), Hakim Ziyech (milli takım), Torreira ve Sacha Boey (kart cezalısı), Sergio Oliveira (sakatlık) gibi isimler de Konyaspor maçında forma giyemeyecek.

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!