Son Dakika: Galatasaray'da Gedson Fernandes Fenerbahçe derbisinde yok!

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2021 18:15

Galatasaray'da Fenerbahçe derbisi öncesindeki son antrenmanda yer almayan Gedson Fernandes, derbide forma giyemeyecek.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın yeni transferi Gedson Fernandes Fenerbahçe derbisinde yok.

Bugün son antrenmana çıkmayan Gedson Fernandes, Fenerbahçe maçında forma giyemeyeceği belirtildi.

KORONAVİRÜSE YAKALANMIŞTI

Sarı-Kırmızılılar'da geçtiğimiz günlerde covid-19'u atlattığı açıklanan Gedson Fernandes'in tedbir amaçlı karantinası devam etti.

Galatasaray'ın son idmanında yer almayan Portekizli oyuncunun, Fenerbahöe derbisinin kadrosunda yer almayacağı kaydedildi.

MUSTAFA CENGİZ 'OLABİLİR' DEMİŞTİ

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada "Gedson'da tüm testler yapıldı. Uçaktan önce de yaptık, negatif. 15. günden önce indi uçaktan. Hastaneden otele geçti. Şu an için derbide oynamasında problem yok. Derbide oynayıp oynamayağını biz bilemeyiz" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

RADAMEL FALCAO HAZIR

Uzun süredir sakatlıkla boğuşan ancak tamamlanan tedavisinin ardından İspanya'dan dönen ve takımla çalışmalara başlayan Falcao'nun durumu da Galatasaray'da sevinç yarattı. Kolombiyalı golcünün yeniden kadroya katılmasıyla birlikte Fatih Terim'in hücumda elinin rahatladığı belirtildi.

Son Dakika: Galatasarayda Gedson Fernandes Fenerbahçe derbisinde yok

HENRY ONYEKURU FORMDA

Monaco'dan Henry Onyekuru 2 maçta attığı 3 golle Süper Lig'e damgasını vurdu. Monaco'da son maçını Eylül ayında oynayan Onyekuru için G.Saray'a geldiğinde, "Hazır olması 1 ayı bulur" yorumları yapıldı. Ancak Sadece 59 kilo olan Onyekuru'nun yağ oranı da diğer futbolcularla kıyaslandığında çok düşük. Bu nedenle uzun süre maç yapmasa bile fiziki anlamda geriye düşmüyor. Onyekuru işte bu nedenle G.Saray'a geldiğinde 1 hafta önce maç oynamış gibiydi.

250 TL'ye varan "Hoş geldin bonusu" sadece Misli.com'da! Hemen üye ol...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!