Son Dakika: Fenerbahçe'nin üçüncü transferi Ivan Perisic mi? Acun Ilıcalı paylaştı ve...

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika: Fenerbahçenin üçüncü transferi Ivan Perisic mi Acun Ilıcalı paylaştı ve...
Oluşturulma Tarihi: Haziran 27, 2023 08:39

Tottenham’dan ayrılmak istediği öne sürülen yıldız isim Kanarya’ya önerildi. Hırvatistan Milli Takım’nın en önemli isimlerinden biri olan Perisic’in ismi taraftarları heyecanlandırsa da yüksek maliyeti yönetimi düşündürüyor.

Haberin Devamı

Teknik direktör konusundaki belirsizlik sürmesine rağmen 2023-24 planlaması dahilinde 2 oyuncuyu kadrosuna katan Fenerbahçe’nin gündemine dünyaca bir yıldız daha girdi.

Sezon tamamlanır tamamlanmaz Rangers ile sözleşmesi sona eren Ryan Kent’in transferini duyuran sarı lacivertliler geçen hafta da Bosnalı golcü Edin Dzeko ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

ÜÇÜNCÜ TRANSFER PERISIC Mİ?

Fenerbahçe’nin gündemine gelen isim ise Tottenham’da forma giyen Ivan Perisic. Kariyeri başarılarla dolu olan Hırvat yıldız, Inter’de beraber çalıştığı Antonio Conte’nin aracılığı ile geldiği Londra ekibinde özellikle İtalyan teknik adamın ayrılmasının ardından pek mutlu değil.

Geride kalan sezonda 44 resmi maça çıkan 34 yaşındaki Perisic 1 gol, 12 asistlik performansa imza atsa da Tottenham’ın Premier Lig’i 8. sırada bitirmesine engel olamadı. Haftalık 180 bin sterlin maaş alan ve 1 yıl daha kontratı bulunan Perisic takımdan ayrılmak istiyor.

Haberin Devamı

TOTTENHAM AYRILMASINA İZİN VERECEK

Ada basında Perisic’in 2 farklı dönemde toplamda 6 sezon formasını Inter’e dönmek istediği öne sürülüyor. Ange Postecoglou ile yeni bir başlangıç yapmak isteyen Tottenham’ın da bedelsiz olarak takıma katılan Hırvat yıldızın ayrılmasına izin vereceği yazılıyor.

Bu gelişmeler sonrası Perisic menajerler aracılığıyla Fenerbahçe’ye de önerildi. Sarı lacivertliler somut bir girişimde bulunmazken bunun en önemli sebeplerinden biri yüksek maliyeti olarak öne çıkıyor.

Son Dakika: Fenerbahçenin üçüncü transferi Ivan Perisic mi Acun Ilıcalı paylaştı ve...

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!