Son Dakika: Fenerbahçe'de Vitor Pereira 3-4-3'te sola çözüm arıyor

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika: Fenerbahçede Vitor Pereira 3-4-3te sola çözüm arıyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 03, 2021 07:00

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, yeni sistemde geri üçlünün ve orta dörtlünün solu için henüz karar vermedi. Sağ tarafı Tisserand, önünde de Osayi-Samuel veya Nazım’le çözen Pereira arka üçlüde sol stoper olarak Caulker, Szalai, Novak önlerinde Ferdi ve Caner’i denedi. Ancak alternatif isimlere şans verse de 52 yaşındaki teknik adam henüz net bir fikre ulaşamadı.

Haberin Devamı

Spor Servisi / Süleyman ARAT - Fenerbahçe yeni Teknik Direktörü Vitor Pereira’nın sarı lacivertli ekibe oynatmak istediği 3-4-3 sisteminde geri üçlünün ve orta dörtlünün solu için kafası net değil.

Arka üçlüde sol stoper olarak Caulker, Szalai, Novak önlerinde Ferdi ve Caner’i deneyen Portekizli teknik adamın, yönetimden bu noktaya da transfer yapılmasını isteyebileceği öğrenildi. Sağ tarafı Tisserand, önünde de Samuel veya Nazım’ı oynatarak çözmüş görünen Pereira’nın sol stoperde ise çeşitli diziliş denemelerine rağmen henüz net bir fikre sahip olamadığı anlaşılıyor.

Ferdi bir adım önde görünüyor

Hazırlık maçlarında defans üçlüsünü Tisserand-Serdar-Szalai, Tisserand-Szalai-Caulker, Tisserand-Szalai-Novak, Lemos-Serdar-Novak, Lemos-Gustavo-Caulker şekliyle deneyen Pereira’nın henüz sol stoperde aradığını bulamamış olması, bu bölgeye yapılacak bir transferle çözülme ihtimalini güçlendirdi.

Haberin Devamı

Orta dörtlünün solunda da Ferdi mi yoksa Caner’in mi oynayacağı hazırlık maçlarında tam olarak netleşmedi. Ferdi Kadıoğlu son iki maçta sergilediği oyunla bir adım öne çıkarken, Caner Erkin’in lige kadar performansını yukarı taşıması bekleniyor.

Valencia-Samatta dönüşümlü

Greuther Fürth karşısında rakibin hatasından yararlanarak 2 gol atmasına rağmen Serdar Dursun henüz beklenen performansa ulaşmış görünmüyor.

Sarı lacivertlilerde geçen sezon takımın en golcü ismi olan Valencia ile şu ana karar istenilen performansı sergileyemeyen Samatta’nın golcü transferi gerçekleşene kadar dönüşümlü oynaması bekleniyor.

Bu arada Fenerbahçe’de yarın yapılacak olan Dinamo Kiev maçı tüm takım için büyük önem taşıyor.

Pereira bu karşılaşmanın ardından takımdan gitmesini istediği isimlerin raporunu verecek ve nihai kadro şekillenecek.

Hemen Misli.com'a gel, 7 farklı oyun seçeneğiyle sanal bahis oyna...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!