Son dakika: Fenerbahçe, ayrılığı resmen duyurdu! Miguel Crespo'nun yeni takımı açıklandı...

Güncelleme Tarihi:

Son dakika: Fenerbahçe, ayrılığı resmen duyurdu Miguel Cresponun yeni takımı açıklandı...
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2024 13:05

Son dakika haberleri: Fenerbahçe, orta saha oyuncusu Miguel Crespo'nun satın alma opsiyonuyla birlikte Rayo Vallecano'ya kiralandığını duyurdu.

Haberin Devamı

Ara transfer döneminin hızlı ekiplerinden Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Şu ana kadar kadrosuna Leonardo Bonucci, Rade Krunic ve Çağlar Söyüncü'yü kadrosuna katan sarı - lacivertlilerde Umut Nayir ve Bartuğ Elmaz, kiralık olarak takımdan ayrılmıştı.

Fenerbahçe'de orta saha oyuncusu Miguel Crespo ile de yollar ayrıldı. Sarı - lacivertlilerden yapılan açıklamada Portekizli futbolcunun La Liga ekibi Rayo Vallecano'ya kiralandığı duyuruldu.

Son dakika: Fenerbahçe, ayrılığı resmen duyurdu Miguel Cresponun yeni takımı açıklandı...

Fenerbahçe'nin açıklaması şu şekilde;

"2023-2024 yapılanmasına devam edilen Futbol A Takımımızda, oyuncumuz Miguel Crespo satın alma opsiyonu ile birlikte İspanya’nın Rayo Vallecano takımına sezon sonuna kadar kiralanmıştır. Futbolcumuza sezonun geri kalan bölümünde başarılar dileriz. Kamuoyunun bilgisine sunarız."

Haberin Devamı

SATIN ALMA OPSİYONU

Öte yandan İspanyol basınının haberine göre Miguel Crespo'nun satın alma opsiyonunun ise 4 milyon euro olarak belirlendiği aktarıldı.

Fenerbahçe'ye 6 Eylül 2021 tarihinde Estoril takımından 1,5 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olan 27 yaşındaki futbolcunun piyasa değeri 6 milyon euro.

PERFORMANSI

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla 18 resmi maça çıkan Crespo, 1 gol - 1 asistlik bir performans sergiledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!