Rizespor 0-4 Beşiktaş / Maç sonucu

Güncelleme Tarihi:

Rizespor 0-4 Beşiktaş / Maç sonucu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2024 08:40

Beşiktaş, Semih Kılıçsoy'un 2 gol ve 1 asistle yıldızlaştığı maçta Çaykur Rizespor'u deplasmanda 4-0 mağlup etti.

Haberin Devamı

Trendyol Süper Lig'in 16. hafta erteleme maçında Çaykur Rizespor, Beşiktaş’ı ağırladı.

Beşiktaş, genç forveti Semih Kılıçsoy'un yıldızlaştığı maçta Çaykur Rizespor'u 4-0'lık skorla mağlup etti.

Siyah beyazlıların galibiyet gollerini 4. dakikada Rashica, 45 ve 47. dakikalarda Semih Kılıçsoy ve 79. dakikada Cenk Tosun kaydetti.

Bu sonuçla puanını 32 yapan Beşiktaş, dördüncü sırada yer aldı. 29 puanda kalan Karadeniz ekibi ise altıncı sıraya geriledi. 

Beşiktaş, Süper Lig'in 20. haftasında Fatih Karagümrük'ü konuk edecek. Çaykur Rizespor ise Adana Demirspor'u ağırlayacak.

SANTOS MAÇI TRİBÜNDEN İZLEDİ

Beşiktaş'ın Portekizli teknik direktörü Fernando Santos, uçakla Rize-Artvin Havalimanına geldi.

Portekizli teknik adam kara yolu ile maçın oynanacağı Çaykur Didi Stadı'na geçti ve maçı tribünden takip etti.

Haberin Devamı

MAÇTAN DAKİKALAR

4. dakikada gelişen Beşiktaş atağında ceza sahası dışında topla buluşan Rashica’nın sert vuruşu ile meşin yuvarlak filelerle buluştu. 0-1
22. dakikada ceza sahası dışından topla buluşan Altin Zeqiri’nin ceza sahası içine yaptığı ortasını kafayla karşılayan Gaich’in vuruşunu kaleci Mert Günok kurtardı.
25. dakikada gelişen Çaykur Rizespor atağında İbrahim Olawoyin’in pasıyla topu önüne alan Benhur Keser’in şutunu kaleci Mert Günök kornere çeldi.
28. dakikada topla ceza sahası içine kadar giren Altin Zeqiri’nin vuruşu ile defanstan seken topu karşılayan Gaich’in şutu ile top filelerle buluştu. VAR uyarısıyla pozisyonu izleyen hakem Abdulkadir Bitigen, ofsayt gerekçesi ile golü iptal etti.
37. dakikada orta sahadan İbrahim Olawoyin’in pasıyla topla buluşan Dal Varesanovic, ceza sahası dışından şutu az farkla auta çıktı.
45. dakikada Demir Ege Tıknaz’ın pasıyla ceza sahası dışı sağ çaprazda topla buluşan Semih Kılıçsoy’un vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti. 0-2

47. dakikada Rashica’nın şutunun ardından savunmadan seken topu ceza sahası içerisinde önünde bulan Semih Kılıçsoy’un şutu ile top filelerle buluştu. 0-3
55. dakikada gelişen Çaykur Rizespor atağında Dal Varesanovic’in vuruşu ile defanstan seken topu önünde bulan Jonjo Shelvey’in şutu ile meşin yuvarlak direkten döndü.
66. dakikada sağ çaprazdan İbrahim Olawoyin’in ortası karşılayan Gaich’in gelişine vuruşunu kaleci kurtardı.
68. dakikada Beşitaş’ın atağında topla ilerleyen Rashica’nın vuruşu az farkla auta çıktı.
76. dakikada Jonjo Shelvey’in köşe vuruşu ile yaptığı ortasını kafayla karşılayan Altin Zeqiri’nin vuruşunu kaleci Mert Günok kornere çıkarttı.
79. dakikada topla ilerleyen Semih Kılıçsoy’un ceza sahası içinde yaptığı pas ile topla buluşan Cenk Tosun, meşin yuvarlağı boş kaleye yuvarladı. 0-4

 

 

BAKMADAN GEÇME!