Rachid Ghezzal'dan Beşiktaş'a kötü haber! Ameliyat sonrası dönüş süresi netleşti...

Güncelleme Tarihi:

Rachid Ghezzaldan Beşiktaşa kötü haber Ameliyat sonrası dönüş süresi netleşti...
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2022 12:49

Beşiktaş'ta yıldız kanat oyuncusu Rachid Ghezzal'dan siyah-beyazlılara kötü haber geldi. ABD’de ameliyat olan Cezayirli futbolcunun dönüşü beklenenden uzun sürecek...

Haberin Devamı

Beşiktaş’ın Cezayirli yıldızı Rachid Ghezzal, ABD’de ameliyat oldu. Yaşadığı sakatlık problemleri nedeniyle uzun süredir yeşil sahalardan uzak kalan Ghezzal, Fenerbahçe derbisiyle formasına kavuşmuştu.

O dönem maça ilk 11'de başlatılmaması tartışma konusu olan Ghezzal, devamındaki süreçte yeniden sakatlık yaşadı. Trabzonspor ile oynanan maçta yeniden sakatlanan Ghezzal için ameliyat kararı alındı.

Konuyla ilgili olarak Beşiktaş’tan yapılan açıklamada, “Futbolcumuz Rachid Ghezzal, Futbol A Takımımızın Spor Toto Süper Lig’de Corendon Alanyaspor ile oynadığı maçın ardından yaşadığı ayak ikinci parmak plantar plate yaralanması sonrası Fenerbahçe müsabakası ile takımımıza dönmüştü. Fenerbahçe maçı sonrası ağrılarının kısmen devam etmesi ve destekleyici tüm tedavi yöntemlerinin uygulanmasına rağmen mevcut durumunun sahada yeterli performansı göstermesini engellediğini ifade etmesi üzerine Rachid Ghezzal’a cerrahi tedavi uygulanması kararı alınmıştır” denilmişti.

Haberin Devamı

GHEZZAL'DAN KÖTÜ HABER: 4 AY YOK

Beşiktaş'a kanat oyuncusu Ghezzal'den kötü haber geldi. Rachid Ghezzal, sahalardan 4 ay uzak kalacak. İddialara göre Ghezzal'ın sakatlığı görünenden daha ciddi ve geri dönüş süresi 4 ay...

Kısa süre önce sağ ayağındaki sakatlık için Amerika’da ameliyat olan Cezayirli oyuncunun tedavisinin yaklaşık 4 ay süreceği öngörülüyor. Ghezzal, tedavisinin ardından mart ayında sahalara dönebilecek.

Rachid Ghezzaldan Beşiktaşa kötü haber Ameliyat sonrası dönüş süresi netleşti...

"SON ÇARE AMELİYAT KARARINI ALDIK"

Öte yandan ABD’de ameliyat olan Ghezzal, sakatlığına dair sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

Cezayirli yıldız, “Çok şükür bitti ve her şey yolunda. Her yolu denedikten sonra, son çare olan ameliyat kararını aldık. Tüm bu süreçte bana destek olan kulübüme, sağlık ekibine ve sizlere teşekkür ederim. Desteğiniz çok değerliydi. Yakında yeşil sahalarda görüşmek üzere” ifadelerini kullandı. 

HADİ BEN KAÇTIM - GALATASARAY & BEŞİKTAŞ

Haberin Devamı

Okay Karacan, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasını Spor Arena YouTube kanalında değerlendiriyor. Şenol Güneş'in dönüşü, Beşiktaş'ın ve Fenerbahçe'nin farklı galibiyetleri, sarı-lacivertlileri bekleyen zorlu Dinamo Kiev maçı... Hepsi ve daha fazlası Hadi Ben Kaçtım'ın 89. bölümünde.

Keyifli seyirler, yorumlarınızı bekliyoruz.

00:00 Açılış
00:06 Haftanın teması: Babalar ve Oğulları
02:20 "Futbolculara babalık yapan birileri lazım"
05:06 Michy Batshuayi
05:40 "Fenerbahçe, şampiyonluğun bir numaralı favorisi"
06:27 "Beşiktaş, bir oyuncunun ayağına bakmayacak"
06:51 "Fenerbahçe'nin en büyük testi Dinamo Kiev"
07:27 Okan Buruk & Jorge Jesus & Sergen Yalçın
08:04 "Fenerbahçe 103 gol barajını kesinlikle geçecek"
08:47 Kapanış

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!