Nihat Kahveci'yi şaşırtan Arda Güler kararı! Fenerbahçe...

Güncelleme Tarihi:

Nihat Kahveciyi şaşırtan Arda Güler kararı Fenerbahçe...
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2022 11:04

Eski futbolcu ve yorumcu Nihat Kahveci, Arda Güler'in yedek soyundurulmasına anlam veremediğini söyledi. Kahveci, "20 milyon Euro serbest kalma maddesi konulacağına sözleşmesine 11’de serbestçe oynama şartı koysaydınız!" dedi.

Haberin Devamı

Nihat Kahveci, Fenerbahçe - Göztepe maçını değerlendirirken sarı lacivertli ekibin genç yıldızına övgüler yağdırdı.

Göztepe maçında Arda Güler’in yedek soyundurulmasına anlam veremediğini söyleyen Nihat Kahveci ‘Arda’yı 20 dakika izlemek bana yetmiyor. Artık Arda olmuş, ilk 11’i hak ediyor. Arda’yı kimseye benzetmeye gerek yok. 10 sene sonra çıkacak gençleri Arda’ya benzetecekler. Arda Güler için 20 milyon Euro serbest kalma maddesi konulacağına Arda için ilk 11’de serbest oynama maddesi koysalardı’ dedi.

Kahveci’nin NutSpor’da yaptığı açıklamalar şöyle;

Arda Güler için 20 milyon Euro serbest kalma maddesinden bahsedileceğine Arda için serbest ilk 11’de oynama maddesi koysalardı. Şu an dışarı çıksak ‘Fener kadrosunun en yetenekli ismi kim?’ diye sorsak Arda ismi epeyce çıkar. Mesut Özil kadro dışı, İrfan Can cezalı. Ben Göztepe maçında Arda’yı ilk 11’de bekledim. Yedek soyunması bana büyük sürpriz oldu. Pelkas sakatlanıp çıktığında Arda’nın oyuna alınmasını bekledim. Arda aldığı dakikanın kıymetini bilen biri. Pas alıyor, pas veriyor, defans arkasına koşu yapıyor, arkadaşlarını yönlendiriyor. Asist yapıyor. Kazanılan penaltıda katkısı büyük. Arda 20 dakikada bunları yapıyor. Ancak Arda’yı 20 dakika izlemek bana yetmiyor. Artık Arda olmuş, ilk 11’i hak ediyor. Arda’yı kimseye benzetmeye gerek yok. 10 sene sonra çıkacak gençleri Arda’ya benzetecekler.’

Haberin Devamı

ADNAN ÖZTÜRK SPOR ARENA'YA KONUŞTU: GALATASARAY PARAMPARÇA 

Galatasaray eski başkan yardımcısı ve camianın önemli isimlerinden Adnan Öztürk, Spor Arena YouTube kanalında Uğur Yapıcı'ya sarı-kırmızılıların gündemiyle alakalı dikkat çekici açıklamalar yaptı. Bir süredir sessizliğini koruyan Öztürk, Galatasaray'da parçalanmanın yaşandığını, başkan adayları Eşref Hamamcıoğlu ve Metin Öztürk'ün bölünmeyi durdurabilecek isimler olmadığını savundu. Deneyimli yönetici, "Büyük Galatasaray Projesi" için çalıştıklarını belirtirken isimleri Galatasaray ile anılan Nuri Şahin ve Okan Buruk içinse "kulübün evlatları, yakışırlar." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Hepsi ve daha fazlası videonun tamamında! Yorumlarınızı bekliyoruz, iyi seyirler.

00:00 Teaser
00:55 Açılış
03:00 Galatasaray'ın Sorunu Ne?
04:05 Galatasaray'ı Artık İntikam Yönetiyor
05:33 Galatasaray'daki Bölünme 2008'den
07:00 Adnan Öztürk Neden Geri Planda Kaldı?
08:10 Galatasaray'daki Seçim, TFF seçimine Göre Olmalı
13:20 Ünal Aysal ile Seçildiğimiz Zaman...
14:30 Burak Elmas Herhalde Bayramı Unuttu
16:15 Nefret Üzerinden Güç Devşirenlerle Zamanı Gelince İlgileneceğim
17:10 Türk Futbolunda Sistem Değişmeli
20:10 Eşref Hamamcıoğlu ve Metin Öztürk Bölünmüşlüğü Sona Erdiremez
23:30 Futbolcular Satılırsa Yüzde 75'i Bankalar Birliğine Gidecek
25:28 Kafamda Büyük Galatasaray Projesi Var
26:15 Futbolda İyi ve Kötü Günler Olabilir
31:10 Nuri Şahin ve Okan Buruk Galatasaray'ın Evladı
33:32 Kapanış

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!